Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.926
Поени од реакции
116.354
Stvarno cigani stanaa , lani limiti na kosarkari bea po 500/600e sega na kosarkar limit od Evroliga max 170e na rakomet 140e pa poarno ne davaj u ponudata vise igraci ako misles da stavas limit,kako ovie naste umreni kladilnici dadele ponuda a naucna fantastika e poveke od 6000 den ako uplates,pogotovo Evrotip random odberi 3 igraca na trepka na 6000 den glava ostavam deka ke namalat kvota na site 3 igraci.
bet365 u rok od 2 meseca mi blokiraa 2 acc za suma smesna suma od 3500e
Јас не можам да разберам да ставаат такви смешни лимити на елитни лиги каде се знае све до детаљ и нема простор за грешки. Ај некои умрени лиги да ти лимитираат ок, ама на Евролига и НБА да ставаат 170е лимит :pos:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.067
"We just don't want your business" - Тоа беше одговорот на онлајн чат на бет365 кога ги прашав зошто ми е блокиран акаунтот. 2 недели ми беше рекордот на еден акаунт шо издржав на бет. Се кладев на 20-30-50 евра суми на топ 5 лиги во фудбал. Ниту сомнително ниту големи добивки.

B

BigMac

Гостин
"We just don't want your business" - Тоа беше одговорот на онлајн чат на бет365 кога ги прашав зошто ми е блокиран акаунтот. 2 недели ми беше рекордот на еден акаунт шо издржав на бет. Се кладев на 20-30-50 евра суми на топ 5 лиги во фудбал. Ниту сомнително ниту големи добивки.
Што е работава зашто те блокираат,јас немам играно на бет365 ама мислев дека може да се уплаќаат и по 10к во евра без проблем. Имам во бет сити играно и уплаќано по 1000 евра не ми правеле проблем никогаш.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.505
Поени од реакции
10.201
Што е работава зашто те блокираат,јас немам играно на бет365 ама мислев дека може да се уплаќаат и по 10к во евра без проблем. Имам во бет сити играно и уплаќано по 1000 евра не ми правеле проблем никогаш.
10k evra bet moze da ti primat fudbal ili top ligi basket i tenis, na odredeni betovi samo. na pinnacle barem korektno e, koga kje odberes bet, ti dava kolku max moze da stavis na eden klik, primer 10k na 1.90, ako sakas uste 10, verovatno na pomala kvota.

toa za blokiranje i limitiranje si e standard shema, posebno ako igras igraci i nekoi pospecificni igri.

za zal, losa e realnosta. bet365 i drugi recreational bookies diplat pari na fan betovi na fudbal, a od toa plakjaat debeli danoci kaj so operiraat. legislativite se najcesto na nivna strana.
kladenjeto e definirano kako zabava / entertainment business, ne nekoj da bide freelancer od toa (da ne ispadne deka gi podrzuvam, i jas sum direktno zasegnat od ova, ama toa e)

ako ima volja i zivci nekoj da se ebava so vpn, kupuvanje akaunti i slicno, moze da izvade nesto povekje, ama verojatno i toa ima limit do kade moze da odi.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.394
Поени од реакции
1.954
Јас не можам да разберам да ставаат такви смешни лимити на елитни лиги каде се знае све до детаљ и нема простор за грешки. Ај некои умрени лиги да ти лимитираат ок, ама на Евролига и НБА да ставаат 170е лимит :pos:
Па сите професионални играчи се префрлија на шпански акаунти нема лимити дипли колку сакаш кеш ама се скапи сигурно 2000+ евра месечно. Треба да пазите на бет365 дали влегувате од ист телефон ист интернет итн... на топ 5 лиги нема да те лимитираат дека си опасен играч.

И за жал таа е реалноста нема лесен кеш веќе од кладење, јас се вадам оти уплаќачите што ги имам иначе е многу тешко. Пред некоја недела имав 1500 евра уплата на Работнички - ФМП 1 1.80 заврши 40 и ми ги зедоја сите пари кладилниците нешто ситно ми дадоја депозитот само.....

Ми заробија веќе 8000 евра во овие 4 години од кога се кладам поозбилно.

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Да пробаме и со Канадски да видеме колку и до кај ке тераме :) 1FC8711E-2A80-4009-97DF-66A309365104.jpeg

Член од
23 август 2010
Мислења
39.926
Поени од реакции
116.354
на топ 5 лиги нема да те лимитираат дека си опасен играч
Па еве гледаш лимитирале и такви акаунти, тоа ми е зборот. Јбг ти играш текми за кои претежно имаш инфо, логично е да те скинат за македонска кошарка.

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Па еве гледаш лимитирале и такви акаунти, тоа ми е зборот. Јбг ти играш текми за кои претежно имаш инфо, логично е да те скинат за македонска кошарка.
Епа брат ногу нормално дека Боце или ја или било кој друг шо малку поозбилно игра кладиона (поозбилно мислам за суми од 300/400/500е) ке ставе толкава сума на пари врз основа на инфо сигурно нема на трепка или на жими мајка да ставам 500е на нешто шо нема никаквс основа за игра.Сега почнаа да дават player performance на кошаркари од домашните лиги, едноставно исчекаш пола саат пред да почне мечо офф ростер видеш кој фале и како резултат на тоа играш, а има милион такви одсуства поготово у националните првенства кај со има еден куп ротации оти имат Евролига и сигурно нема дс се трошат главните игачи против слаби екипи у лигата 1/2 сигурно не се у составо исчекаш убаво и репаш на ниво на тие информации.На пример како вчера Пеллас , Дескат повреден иста позиција играт логички дека Пеллас ке оде плус,или како пред некоја недела за Киелце Торуна и Ремили аут Душебаев и Каралел плусови лесни,Реинкаинд со Ваинхолд.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.926
Поени од реакции
116.354
Епа брат ногу нормално дека Боце или ја или било кој друг шо малку поозбилно игра кладиона (поозбилно мислам за суми од 300/400/500е) ке ставе толкава сума на пари врз основа на инфо сигурно нема на трепка или на жими мајка да ставам 500е на нешто шо нема никаквс основа за игра.Сега почнаа да дават player performance на кошаркари од домашните лиги, едноставно исчекаш пола саат пред да почне мечо офф ростер видеш кој фале и како резултат на тоа играш, а има милион такви одсуства поготово у националните првенства кај со има еден куп ротации оти имат Евролига и сигурно нема дс се трошат главните игачи против слаби екипи у лигата 1/2 сигурно не се у составо исчекаш убаво и репаш на ниво на тие информации.На пример како вчера Пеллас , Дескат повреден иста позиција играт логички дека Пеллас ке оде плус,или како пред некоја недела за Киелце Торуна и Ремили аут Душебаев и Каралел плусови лесни,Реинкаинд со Ваинхолд.
Како бе логично да те лимитираат или банираат за топ 5 лиги? Зашо да ме лимитира ако сум фатил 10 000е на Барса и Реал?

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.505
Поени од реакции
10.201
Како бе логично да те лимитираат или банираат за топ 5 лиги? Зашо да ме лимитира ако сум фатил 10 000е на Барса и Реал?
pomalku / poretko e toa so top ligi fudbal, ama go ima, mislam sk92 ima pisano za toa. ako "dolgorocno" ti si profitabilen igrac, si nepozelen klient, i ili si limitiran ili celosno blokiran.

klagjata e za rekreativci i mentoli zavisnici so glibat vo dolgovi

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
Pinnacle е можеби единствена која никогаш нема да те лимитира или затвори акаунт, 20+ години во бизнисот општо позната за најреномирана префрли се таму @Del Boy

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.505
Поени од реакции
10.201
Pinnacle е можеби единствена која никогаш нема да те лимитира или затвори акаунт, 20+ години во бизнисот општо позната за најреномирана префрли се таму @Del Boy
najmalku izbor e tamu.
pola kombinacii od fudbalite gi nemas.

ako igras konecen, hendikep i total toa ima najmnogu.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Indiana pobeda so osnovniot hendikep -7.5 1.90
Kevin Durant, Kyrie Irving, Seth Curry, Nicolas Claxton, Ben Simmons, Royce O'Neale, T.J. Warren and Joe Harris are all out for Saturday's matchup with the Pacers

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Да пробаме и со Канадски да видеме колку и до кај ке тераме :)Прегледај го приврзокот 358269
❌❌
Автоматски споено мислење:

Zicer na godinata !!!!!!

Blaz Janc over 2.5 @ 1.72

Prethodnoto kolo isto u ovaj sostav bez Gomez Abelo granicata mu bese 3.5 dade 6 gola.Deneska istio sostav plus pokraj toa so go nema Abelo nema go ni drugoto krilo taka da sakal nejkel mora da gi igra site 60 minuti.U prvenstvoto nema minus na vaa granica site utakmici plus a na nekolku mecevi bez Abelo proseko mue 6 gola.Ima mecevi kaj so e daval po 4/5 gola i koga e igral edno poluvreme radi toa so Abelo e u sostavo,a sega bez nego so malku sreka vaj tip ke bide dobiten na HT.

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom