- Член од
- 27 мај 2013
- Мислења
- 3.527
- Поени од реакции
- 4.706
E dobro sega i Karvahal e igrachishte, shto bekoj kje imavte ako vi ostanea Hakimi i Teo. Ti go pisham ako si fan na Real a ne znam da li si …
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
E dobro sega i Karvahal e igrachishte, shto bekoj kje imavte ako vi ostanea Hakimi i Teo. Ti go pisham ako si fan na Real a ne znam da li si …
Можеби слушнале дека Перез преговара со Алегри, па си избегале на време.E dobro sega i Karvahal e igrachishte, shto bekoj kje imavte ako vi ostanea Hakimi i Teo. Ti go pisham ako si fan na Real a ne znam da li si …
Kako se vika pesnata koja ja pustaat organizatorite na stadionite vo Doha koga pagjaat golovi?
Odese nesto ,, na na" .
Koja e toa pesna?
Znae li nekoj?
Ако ти дадам листа на што се смее по ислам да се прави, лапањето на Хакими со мајка му ќе делува како купување на донер. Пилешки.@Scirea
Чекаме слика од лапањето на Хакими со мајка му.
Blagodaram.
Гледај си ги педериве и не замарај:Што слушнав сеа, Штерјов и Милковски зачекорија по патот кој води кон дефинитивниот блам.
Го даваат Деко у кадар, Штерјов срамежливо изговара Хаџи, а Милковски како да слушна името на својот роден брат, да да Мустафа Хаџи вака така нешто у продолжение.
Едит еве ги, еве го Штерјов, се поправи но ПОРАДИ КИЛАЖАТА НА ДЕКО мислел дека е тој Мустафа Хаџи.
Срам се наби. Добрите коментатори според Горилаз Калински.