СП 2022 Катар - генерална дискусија

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Што слушнав сеа, Штерјов и Милковски зачекорија по патот кој води кон дефинитивниот блам.

Го даваат Деко у кадар, Штерјов срамежливо изговара Хаџи, а Милковски како да слушна името на својот роден брат, да да Мустафа Хаџи вака така нешто у продолжение.

Едит еве ги, еве го Штерјов, се поправи но ПОРАДИ КИЛАЖАТА НА ДЕКО мислел дека е тој Мустафа Хаџи.

Срам се наби. Добрите коментатори според Горилаз Калински.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
Имам работено со нив кога сум идел на work and travel. И се сум движел тогаш во нивни гета во Америка. Типични Албанци, идат во странство за со криминал да се бават.
Автоматски споено мислење:

Четвртфинале, полупразен стадионот.
Ме чуди што вака гледате на овие народи. Јас имам комплетно различно мислење и ова е базирано на многу бивши и сегашни колеги. Моментално работам со еден од Салвадор, еден од Колумбија, тројца од Бразил и еден ваљда Аргентина а сум работел и претходно со многу други кои доаѓаат од тие држави.
Плус еднаш неделно играм фудбал со Колумбијци и чат пат доаѓа да игра некој од Венецуела или Еквадор, зависи кога-како, и воопшто немам сретнато ниту еден близу до тоа што го опиша. Сосема кул луѓе, нормални, многу блиски со Европјаните во однесување и начин на живот
Ако збориме на пример за Либијците и Сиријците, би се сложил со тебе ама овие никако не би ги ставил во кош со нив. Либијците се најгадно племе, без конкуренција.

Член од
14 јули 2017
Мислења
670
Поени од реакции
1.352

ЕБИ СЕ КЛОШАРУ !!!!!!!! НИКОЈ НЕ Е ПОД ТЕБЕ !!!!!
Брату ти најдобро да се вратиш у темите за политика да бистриш оти тука освен јадење гомна за Роналдо ништо попаметно не напиша.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Абе цела наука антрополошка и социолошка, срушена на Кајгана со претпоставки базирани врз лични исксуства. :pos:

Нереални луѓе. Дај бе гледајте фудбал и не замарајте.

Јадев лош фалафел лани во Скопје, да ти ебам Арапите никакви. Од друга страна пак, Азијците ептен се добар народ. Братучед ми има кажано.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.200
Прекрасни и досега не видени кадри.
Особено импресионира делот со ВАР собата, сосема невообичаена и пред се ретка слика од еден четвртфинален фудбалски натпревар. Бијонс фото студио Весна, Бијонс Амбрела, Бијонс Фото Стејшн.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.959
Дај бе нека му пренесе некој на Милковски дека ЕН Несири е а не ЕЛ Несири. Пу да ти ебам тоа неписмените.
Е дури сега ќе го слушаш кога цел натпревар ќе повторува кој дал гол. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom