Ме чуди што вака гледате на овие народи. Јас имам комплетно различно мислење и ова е базирано на многу бивши и сегашни колеги. Моментално работам со еден од Салвадор, еден од Колумбија, тројца од Бразил и еден ваљда Аргентина а сум работел и претходно со многу други кои доаѓаат од тие држави.Имам работено со нив кога сум идел на work and travel. И се сум движел тогаш во нивни гета во Америка. Типични Албанци, идат во странство за со криминал да се бават.
Автоматски споено мислење:
Четвртфинале, полупразен стадионот.
Брату ти најдобро да се вратиш у темите за политика да бистриш оти тука освен јадење гомна за Роналдо ништо попаметно не напиша.![]()
Cristiano Ronaldo is BENCHED again
Ronaldo, 37, was named among the substitutes for his country's last-16 tie with Switzerland earlier this week - with his replacement, Goncalo Ramos, scoring a hat-trick.www.dailymail.co.uk
ЕБИ СЕ КЛОШАРУ !!!!!!!! НИКОЈ НЕ Е ПОД ТЕБЕ !!!!!
оди бакни го нежно Роналдо .... онака .... цмок ...Брату ти најдобро да се вратиш у темите за политика да бистриш оти тука освен јадење гомна за Роналдо ништо попаметно не напиша.
Што мајка барал тој 71 годишниот да се враќаВоук културата на дело.![]()
![]()
![]()
Особено импресионира делот со ВАР собата, сосема невообичаена и пред се ретка слика од еден четвртфинален фудбалски натпревар. Бијонс фото студио Весна, Бијонс Амбрела, Бијонс Фото Стејшн.Прекрасни и досега не видени кадри.
Е дури сега ќе го слушаш кога цел натпревар ќе повторува кој дал гол.Дај бе нека му пренесе некој на Милковски дека ЕН Несири е а не ЕЛ Несири. Пу да ти ебам тоа неписмените.