- Член од
- 31 август 2021
- Мислења
- 492
- Поени од реакции
- 2.812
Можи да ги заокружам моите фаворити?Еве ви ги бујрум, гледајте анализирајте, фалат уште 7-8
Ценете го трудот, РАЧНО ЦРТАНИ
Прегледај го приврзокот 357367

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можи да ги заокружам моите фаворити?Еве ви ги бујрум, гледајте анализирајте, фалат уште 7-8
Пример кој немаа смисла?некои имаат смсила, некои немаат воопшто,
Покрај овие, во истиот временски период изработени и 2 пароли за на ограда едната 30 метра, другата 20, така да нема дилема дека добро изработено дербито од страна на чкембари...само колку да ги потсетиме некој луѓеЕве ви ги бујрум, гледајте анализирајте, фалат уште 7-8
Имам само едно прашање до вас, до кога планирате да ја форсирате песнана анти Самоил, и дали сте се запрашале дали е во ред?03.12.2022
рк охрид - РК СТРУГА
Прегледај го приврзокот 357313
Прегледај го приврзокот 357312
Прегледај го приврзокот 357314
Bravo so komentarot, ti se izdigna a drugite gi zapusti, site zaslugi odat na tvoja strana za dosetkata shto ja kaza. Nareden pat ckembari tebe ke te viknat da mu napravis 7D motki i da stani fascinirana cela ultra scena vo evropa za izvedbata na kacharito. Spored komentarot mislam deka ne si bil vo tesna organizacija na grupata, da vidis kako e da crtas i bois 10 dena pred utakmica, sekoj den da gubis po 8 do 10 sati od denot za neshto da zalici bilo to da e koreografija, motka, parola ili neshto drugo, ama ti izgleda si od drugite sho sakat i cekat se na gotovo, si go svari kafenceto i si listas vo slikite i baras vo jajceto vlakno. Sekoja cest za tebe i takvite ko tebe, shto ne cenat nistoОвде и покрај слабиот квалитет на фотографијата, може дс се забележи креативноста која владее кај Чкембари. Бравурозно!
Прегледај го приврзокот 357361
Имам само едно прашање до вас, до кога планирате да ја форсирате песнана анти Самоил, и дали сте се запрашале дали е во ред?
Друго немат да коментирам ниту ме интересират, најверојатно си знајте сами шо ви се дешават. Пофалба за вчера за тапанарот, и шо се трудевте да навивате константо.
Одма доаѓа до израз кога @ZelenoBel ќе те покани на дерби)))
Прегледај го приврзокот 357385Прегледај го приврзокот 357386Прегледај го приврзокот 357387Прегледај го приврзокот 357388Прегледај го приврзокот 357389Прегледај го приврзокот 357390
Пример кој немаа смисла?
Едини физички контакти кои јас ги знам се, лани дечкото што го оставија другарите и 2012 кога после утакмица дојдовте фрливте камења и избегавте, но еден ваш беше прегазен. Сакате на ова илјада хаха ставете тоа е ваше, но тоа е цела вистина. А немојте боли, е цититат од еден од овие два случаи. Без желба за понатамошна глупа дебата на ова, само дадов појаснување.Пример таа со промашените наводници, во секоја наша средба - немојте боли, како 12 годишник да ја смислувал, ни на форумов не паѓа таков детски муабет, тешко филмање.
И да е така ко што викаш. Не е малце смешно да викате на секоја наша средба, а се работи за поединец пред точно 10 години? Исто ко што си пеете дека сме дошле во Битола и сме наебале... точно 0 напади имате на домашен терен. Ама ако...Едини физички контакти кои јас ги знам се, лани дечкото што го оставија другарите и 2012 кога после утакмица дојдовте фрливте камења и избегавте, но еден ваш беше прегазен. Сакате на ова илјада хаха ставете тоа е ваше, но тоа е цела вистина. А немојте боли, е цититат од еден од овие два случаи. Без желба за понатамошна глупа дебата на ова, само дадов појаснување.
Како поединец? Па 2012 имаше цела група низ паркИ да е така ко што викаш. Не е малце смешно да викате на секоја наша средба, а се работи за поединец пред точно 10 години? Исто ко што си пеете дека сме дошле во Битола и сме наебале... точно 0 напади имате на домашен терен. Ама ако...
Едини физички контакти кои јас ги знам се, лани дечкото што го оставија другарите и 2012 кога после утакмица дојдовте фрливте камења и избегавте, но еден ваш беше прегазен. Сакате на ова илјада хаха ставете тоа е ваше, но тоа е цела вистина. А немојте боли, е цититат од еден од овие два случаи. Без желба за понатамошна глупа дебата на ова, само дадов појаснување.
Многу форсираш за тие напади, и вчера спомна не ти репрлицирав, денес пак па морам да ти вратам.И да е така ко што викаш. Не е малце смешно да викате на секоја наша средба, а се работи за поединец пред точно 10 години? Исто ко што си пеете дека сме дошле во Битола и сме наебале... точно 0 напади имате на домашен терен. Ама ако...
Ете преувеличување и спин на дело...не беа неколку ЕДЕН беше, манавте некој,удривте???? Како е можно на маж возрасен за две секунди да му извајте дукс, пијан ,гол влезе ја остави на оградата во гужвата ја здипливте, таа е вистинатаИ у Јане на ракомет ни поклонивте неколку дуксеви.
Не мавајте,боли....
Ic ne vi se ovie site izraboteni nekoj se i stari ja licno gi ima gledano na predhodni utakmici primer 24/7 365,1985 so kuceto,samo ti,047 i drugi taka da ne se fakjajte tolku za motkite zs ni nesto se za nas a i pola vi se vadeni na predhodni utakmiciЕве ви ги бујрум, гледајте анализирајте, фалат уште 7-8