- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.291
- Поени од реакции
- 113.340
Добро, а еве по некоја случајност ако изгубеа од Полска и испаднеа у група, Меси ќе беше дрво и Алварез ќе беше Бензема за него пошо утна пенал? Или Меси дека е докажан може што сака да прави?Како што според тебе една лоша утакмица не го прави лош играч, така и според мене една добра утакмица не го прави добар играч.
Биди реален, да не баеаме мислења во ваш фан клуб, и вие навивачите на Интер тврдите дека Лаутаро е неконстантен играч... една знае да блесне и после 3 да го нема.
На Светско првенство, поготово нокаут фаза недозволиво е играч што кошта 100 милиони да промашува такви шанси.
По некоја случајност ако погодеа некако Австралија и поминеа понатаму, пак Меси "ќе го јадеше" а таквите играчи како Лаутаро у случајов што можеше да ја реши или Игуаин во 2014 брзо ќе се заборават.
Мене ако ме прашуваш подобро е Лаутаро да игра прва постава моментално затоа што е попргав играч од Алварез и константно работи на терен, се шуња околу дефанзивците на противникот, отвара простор, знае да задржи топка, а Алварез ми е некако порезервиран, барем јас таков впечаток имам, што знам. Ќе видиме сега против Холандија која има јаки дефанзивци како ќе се снајдат Лаутаро или Алварез, зависи кој ќе старта.