- Член од
- 26 февруари 2011
- Мислења
- 246
- Поени од реакции
- 958
Да се само тие што излагаат друже. Колку се спречени ради работа денес!? Ајде бар да се трга околу 13-14, ќе се извадиш некако, ама во 9 сабајле!? Убав пост пишав пред неколку дена во кој напраив една ретроспектива за дуелите на Градски, многу ретко да Чкембари требале да стигнат во 13.00 во Скопје. Ама битолчаните мислат дека се интересни ако се мајтапат на предлогот на Вардар да се игра во недела, а еве се докажа дека сите ќе имаа поголем бенефит од истото. Сигурен сум дека и самата обична публика од Битола ќе беше во поголем број од денес.Drugar ne sum od komiti ama da bideme iskreni sabota 13:00 ???
Vo petok site izlagaat i zamisli sabajleto vo sabota treba da stanat vo 7 zatoa sto od 8 e sobiorot a vo 9 se trga i ocekuvas poveke da bile?
Sto mislis da bese obratno da trebase vie da se sobirate vo sabota vo 8 sabajle kolku ke bevte vo skopje?
Drugo ke bese da bese od 16:00 koga bi se igralo na prolet koga bi se sobirale vo 12 namesto 8 sabajle... Ama toa e jbg zima ide nema reflektori i mora da se igra od 13:00. Kako i da e odlicno derbi i odlicno navivanje od dvete strani. Pozdrav
Тие муабети на друг дека Комити не биле никогаш 400+ на гости.Затоа пишав не е провокација туку мислење за втора лига одлична бројка, како беа залетани мислев дека ќе бидат страшна бројка и вака не е воопшто лошо таман работа, а тие се изговори сабота во 1 , Охрид далеку , Кавадрци пак иста бројка, Битола на ракомет карти нема. Само сум реален Комити немат никогаш напраено гостување 400+ ама буквално никогаш. Да не ја водиме дискусијата во тој правец , се на се одлично издание на двете групи. Нека продолжи само , вакво дерби немалона балканот во втора лига![]()
![]()
Еве ти клип од 1992 година каде може да се увериш дека преку 500 луѓе се дојдени.
Исто така памтам дека 2006 година затоа што бев и сам лично, имаше 8 автобуси тргнати од Скопје или преку 400+. А имало и други гостовања по Охрид, Кичево, Кратово, Штип од 300-400 луѓе.
Ај сеа ти кажи ми, кои се тие масовни гостовања на Чкембари, освен тоа пред 10 години кога бевте околу 600 луѓе?