Зете фала ти, да си земеш повеке што ке те топли и по штедлива. Ја земав пред неколку месеци од Елипсо од Маџари за 69.990 со тоа што ми исчуре главата месец дена дур да одлучам читајки што да земам. Рачунај нејќам ич ладно а сум презадоволен дома со топлината. Ќе видиме декемвриска целосна сметка. ПоздравСо здравје да се служиш!
Ако не ти е проблем напиши од каде и по која цена го зема Shorai-то. Некако тргна тука просветлувањето ценовно за Shorai дерикожите домашни, на пример цена во Мобиле МК: Прегледај го приврзокот 356446 Прегледај го приврзокот 356448 Во грција моментално: Прегледај го приврзокот 356445
Разликата е 18400д. или само 300 еврушкиза Toshiba Sorai Edge RAS-B16JKVSG!
@Шиве'чкиЗет Сега проверив сеуште е истата цена, да не ти праќам линк, не знам дали е дозволено на форумов али укуцај ќе ја најдеш.Со здравје да се служиш!
Ако не ти е проблем напиши од каде и по која цена го зема Shorai-то. Некако тргна тука просветлувањето ценовно за Shorai дерикожите домашни, на пример цена во Мобиле МК: Прегледај го приврзокот 356446 Прегледај го приврзокот 356448 Во грција моментално: Прегледај го приврзокот 356445
Разликата е 18400д. или само 300 еврушкиза Toshiba Sorai Edge RAS-B16JKVSG!
Počnal i Eurovent za pari da pišuva što sakaš!MOX230-12HFN8-QRD6GW/MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA)
Дали ова е најдобрата клима на планетава?
Midea Extreme Save AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW
Или пак се работи за дополнително грејно тело на -25 степени?
За 35000 денари ако се добивало ова без греач, нека затвараат дуќаниве другите производители уште денес. Според муабетов што се врти испаѓа дека ова е правиот наследник на FH35VE само по половина цена.
![]()
Odamna si pisuva taka, prakas model sto nema nikogas da ima takvi tehnicki specifikacii i si brkas rabota…..izmislena privatna usluzna labaratorija….plati i terajPočnal i Eurovent za pari da pišuva što sakaš!
Приватна е на Штул џерманецот. Во неа само кадри на ДУИ работат, а врзани се и со министерство! Ти плаќаш, они диплома ти штанцаат!Odamna si pisuva taka, prakas model sto nema nikogas da ima takvi tehnicki specifikacii i si brkas rabota…..izmislena privatna usluzna labaratorija….plati i teraj
Vivax Midea i Haier se Best Buy na Makedonskiot pazar za KlimatizeriЗначи сепак не е со греач 2.6kw туку реално си ги дава тие, а за да достигне pDesignH од 3.6kw и треба 1KW помошно грејно тело. Барем јас вака го сфатив.
Сепак, делува како премногу добра опција за парите. Заедно со Хаиер Тундра и нејзиниот еуровент.
Od vivax i Gree podaleko.Vivax Midea i Haier se Best Buy na Makedonskiot pazar za Klimatizeri
Imam T.S.T ( oem Gree Lomo Eco ) i da uzas e ne bi mu preporacal na nikoj a od Servisot na Gree velaat se e vo Red A NE EOd vivax i Gree podaleko.
Kaj e izvade od naftalin!MOX230-12HFN8-QRD6GW/MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA)
Дали ова е најдобрата клима на планетава?
Midea Extreme Save AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA series MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW
Или пак се работи за дополнително грејно тело на -25 степени?
За 35000 денари ако се добивало ова без греач, нека затвараат дуќаниве другите производители уште денес. Според муабетов што се врти испаѓа дека ова е правиот наследник на FH35VE само по половина цена.
![]()
Според муабетов што се врти испаѓа дека ова е правиот наследник на FH35VE само по половина цена.
Шетам по Нашиов град Велес,и цело време се пулам по зградиве и куќите да видам што клими користат луѓево највеќе се Vivax i Gree тоа што можев да видам има и др.нормално но тие две се најпопуларни посебно Vivax,чудно неможам да видам никаде Јапонец,во нашата фирма голема не ја откривам,сите клими преку 100 така речено се Vivax нема друга,и сеа си викам не видов ни еден јапанец како луѓево се грејат и ладат со кинезиве?чудно нелиOd vivax i Gree podaleko.