B
Замисли ти да беше еден од капитените, ќе ја дисквалификуваа твојата екипа и од следното светско кога ќе го покажеше.Ако се изедначат Полска и Мексико и со жолти картони, тогаш капитените ќе треба да ги мерат половите органи.
Веројатно.Замисли ти да беше еден од капитените, ќе ја дисквалификуваа твојата екипа и од следното светско кога ќе го покажеше.
Имаш дечко во Прилеп? Значи конечно се откажа од дилдото. Браво, баш ми е драго за тебе, и ти си човек.Веројатно.
Ама ајде, утешително, барем на едно друго место успеав да се квалификувам. А не е Доха, туку во Пелагонијата, таму.
Имаш дечко во Прилеп? Значи конечно се откажа од дилдото. Браво, баш ми е драго за тебе, и ти си човек.
А и РАТМ е на добар пат да почне со неговата теорија за поврзаноста на личните имиња и карактерот, интелегенцијата на членовите. Среќа Кастиел си седи мирен.Секогаш кога ќе спомнеш некоја дамнешна година одма помислувам на тебе и Аудиофил како почнувате некоја рандом језива дискусија за играчи од пред 40 години од која ќе ни се крене коса на сите на темава.
Грешка си, Мексико ќе идеше со 3-1, пошо ќе имаа гол разлика 3-3, Полска 2-2 и повеќе дадени голови.Пољациве како државно да се вработени и недоручкувани. Куроболие 200, не се испотија, борбеност нула. Последни 20 мин висат за 1 гол да поминат даље тие си подаваат у шеснаесетник. Среќа арапиве што намалија па мексиканциве требаше 2 гола да бркаат.
Ајде сега со Франција на враќање на фабричко подесување.
Не се секирај, ќе те превоспитам јас, тука на форумот. А ако ја имаш таа среќа да се сретнеме во живо, нагло ќе бидеш превоспитан, Даворче.Мал кур хахахахахаха.
Педер хахахахаа.
Каков непријатен и исклучително неинтелигентен човек.
Фори таман за од втората маса од Златна копачка - Битола, додека го гужваш паднатиот тикет.
Отров.