- Член од
- 4 октомври 2010
- Мислења
- 8.402
- Поени од реакции
- 14.813
Не, тоа беше голем срам, никој не сака да биде понижен.ili protiv anglija se cuvaa. jasno im bese nema so da baraat so anglicanite, za niv ovaa bese klucna.
Не, тоа беше голем срам, никој не сака да биде понижен.ili protiv anglija se cuvaa. jasno im bese nema so da baraat so anglicanite, za niv ovaa bese klucna.
vikas?Не, тоа беше голем срам, никој не сака да биде понижен.
iran u princip ima odlicna odbrana. u kvalifikacii posldnite 6 utakmici gol ne primija a ni denes ne primija gol. toa so anglija bese losh den, plus takticki izigrano i normalno faktot sto anglija e 2 klasi podobra od bilo koj protivnik so koj igrale ovie nekolku godini. dodaj na toa i napreganjeto so politickata situacija, navivacite na tribina si ja svirat svojata himna nekako taa utakmica ne e bas adekvatno merilo za iran...Многу мразам репрезентации како Велс и Полска, редовни учесници на големи такмичења, особено Полска, а редовно се дно дна. А у квалификации газат, пак ќе кажам особено ова важи за Полјаците, умрена незакопана екипа со 2ца добри играчи.
Многу веројатно е дека Иран ќе оди понатака, особено ако Америка не ја тепа Англија вечер, а за тоа шансите се мали. Американците не ме импресионираа воопшто и мислам дека Иран може да им извади нерешено, башка мотивот ќе им е огромен заради политичката историја на двете земји.
Врата може не ама бомба сигурно.Ќе падне ли некоја врата во Иран сега?
Добра дискусија морам да признаам. Незнам со кого ме мешаш ама до сега немам реплицирано со тебе али ајде терај си, секој со своите можности.ПоздравЦинцар колку профили имаш отворено на форумов?
Штом некој даде гол мора да е јак. Само јаките играчи даваат голови.Гакпо слабиот според Ставро Буларуж.
Реално, ти со дилдо си растел.Со нив сум растел, знам што зборувам.
Реално, ти со дилдо си растел.