Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај те бе, полека малце, ние може завршивме со Ковидот, ама не се и другите.
Кинезиве се скроз луди, цели градови се во карантин, а сеуште му растат бројките.
со тоа и пандемијата продолжува и сите аномалии во набавки во четири очи и оправдано перење пари во име на коронавирусот!
... да видиме како ќе го изведат и самиот бран за да би се трошеле антиковид вакцините во четврта и петта бустер доза
Премногу се стишија најгласните поддржувачи на науката, ги нема никаде да гугнат.![]()
Никој не можеше да знае во hindsight што е играта (не ги рачунам режисерите и сценаристите).Знаеш шо е работата, е тоа шо ја сум се свестил дека сум грешка. Има луѓе што уште веруваат у тоа, а и луѓе што уште се замараат со вирусот. Тие се проблемот не јас.
Ронче, ќе сакаш ли да ни ја раскажеш приказната како си се свестил дека си грешка?Знаеш шо е работата, е тоа шо ја сум се свестил дека сум грешка. Има луѓе што уште веруваат у тоа, а и луѓе што уште се замараат со вирусот. Тие се проблемот не јас.
.
Australian health officials said they will not make any changes to their existing recommendations for COVID-19 boosters — meaning they won’t recommend a third booster (fifth dose) for any age group, despite rising case and hospitalization numbers.
In a press conference today, Health Minister Mark Butler said the Australian Technical Advisory Group on Immunization (ATAGI) largely based its decision on evidence from a recent COVID-19 wave in Singapore, where severe disease and death were rare among people who received at least two vaccine doses.
Не заврши туку е притиснато копчето за пауза додека трае СП во Катар.дечки па вие уште живите во добата на короната. Не знам уште кој се замара со ова. Пројде, заврши, кључ, финито. Излезете надвор, дружете се, баталете го бафра и тенеќе што зборат. Они и онака не знаат за нешто друго.