Одлична ти е тактиката. Ама малце се 2000 евра за таков зицер. Стави 10.000 евра за појака забава, па сите да се позабавуваме овде кога ќе те поздрави Александар Митрович.Mojata taktika za svetskoto e Brazil - Srbija 1 1.50 na 2000 evra
Одлична ти е тактиката. Ама малце се 2000 евра за таков зицер. Стави 10.000 евра за појака забава, па сите да се позабавуваме овде кога ќе те поздрави Александар Митрович.Mojata taktika za svetskoto e Brazil - Srbija 1 1.50 na 2000 evra
Picka e nema gzОдлична ти е тактиката. Ама малце се 2000 евра за таков зицер. Стави 10.000 евра за појака забава, па сите да се позабавуваме овде кога ќе те поздрави Александар Митрович.
Videte go, so dusa ceka da izgubam pari za da se zabavuval.Одлична ти е тактиката. Ама малце се 2000 евра за таков зицер. Стави 10.000 евра за појака забава, па сите да се позабавуваме овде кога ќе те поздрави Александар Митрович.
Videte go, so dusa ceka da izgubam pari za da se zabavuval.
Ke te oblecam vo tanga i suknja pa ke vidis sto e zabava, potoa gazot eden mesec ke go mackas so krem za smiruvanje.
Ne e aren covekotТи љубомори пропалитетот затоа што не може ништо да убоде. Извршители му ја собрале гарсоњерата, батали го.![]()
Изгледа ебиш исто како што годиш во кладилница, па не можеш да најдеш ни едно женско и се прешалта на мажи.Videte go, so dusa ceka da izgubam pari za da se zabavuval.
Ke te oblecam vo tanga i suknja pa ke vidis sto e zabava, potoa gazot eden mesec ke go mackas so krem za smiruvanje.
Дечко дај олабавиИзгледа ебиш исто како што годиш во кладилница, па не можеш да најдеш ни едно женско и се прешалта на мажи.
Оди дркај на црнците од НБА, тенџере едно.
Никој не чека да изгубиш пари, туку цел форум ти се смее на глупостите кои ги трескаш.
Tebe ti se smee cel forum.Изгледа ебиш исто како што годиш во кладилница, па не можеш да најдеш ни едно женско и се прешалта на мажи.
Оди дркај на црнците од НБА, тенџере едно.
Никој не чека да изгубиш пари, туку цел форум ти се смее на глупостите кои ги трескаш.
Isto taka mnogu e verojatno i da bide udvojuvan celo vreme, pa da nema prostor ni do kosh da stigne. Ide na Gobert koj e odlichen defanzivec. PolekaTebe ti se smee cel forum.
Автоматски споено мислење:
Minnesota bi trebalo da ja dobie utakmicata, Fila igra bez Harden, Harris i Maksi.
Jas sepak se odluciv za Embiid 34.5+, ocekuvam monstruozna partija, mnogu verojatno e povtorno da stavi 50+ poeni.
Sigurno Gobert i Towns ke mu bidat prepreka pod kosh, verojatno i cesto ke go udvojuvaat no ke forsira epten mnogu ke shutira od sekade i skoro nema da izleguva od igra sigurno ke igra plafon 40 minuti...Isto taka mnogu e verojatno i da bide udvojuvan celo vreme, pa da nema prostor ni do kosh da stigne. Ide na Gobert koj e odlichen defanzivec. Poleka
Ако ти е на картица само можеш.Imam dobiten tiket ama izguben e, dali sea mozam nekako da gi zemam parite so kodot koj mi e vo telefonot i kako?
Морат да видам некој работи мада јасни ми се до негде и ако е ќе се играт на Данска веројатно. Утре ќе одлучам да видиме и квотата од прилика за комбинации каква ќе е. Не ја гледав во групата утакмицата ако ка најдам да ја изгледам појасни ќе се работитеФиналево ракомет утре за играње е или слаба работа? @Riddler