Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
I Tobias Harris e out, koj go uplati Embiid so zdravje da si gi trosi parite
Автоматски споено мислење:

izimani

Последно уредено:
Чикаго каков чоук, покрај тоа што губеа цела утакмица, +4 на 30 секунди до крај, +2 и 2 слободни на 12 секунди до крај.

Нормално Вучевич кој има 91% шут од линија за слободни ѓи промашува 2те и следен напад примат 3че за пораз.

Кул

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Тактика за светско прво коло што може да се проба ми е, сите 16 утакмици 2+ ропни ги и ајде, околу 160 квота ми се собра(имам 1/2 утакмици шо не се 2+ оти не ми вредеше 1.20 коеф, мислам Германија и Португалија ги ставив да тепат само), стандард каа шо си играм јас на 50-че, нешто околу 8бона беше добивката +-.
Е сега, ебата е шо мора едно лифче да се чека 4/5дена, али ајде тоа е јебеш га интернационална пауза.

Тактика за светско прво коло што може да се проба ми е, сите 16 утакмици 2+ ропни ги и ајде, околу 160 квота ми се собра(имам 1/2 утакмици шо не се 2+ оти не ми вредеше 1.20 коеф, мислам Германија и Португалија ги ставив да тепат само), стандард каа шо си играм јас на 50-че, нешто околу 8бона беше добивката +-.
Е сега, ебата е шо мора едно лифче да се чека 4/5дена, али ајде тоа е јебеш га интернационална пауза.

Цело прво коло 2+? Каде најде 160 квота? Јас 91 собрав на спортлајф.

Цело прво коло 2+? Каде најде 160 квота? Јас 91 собрав на спортлајф.
Не се сите 2+, 2 утакмици мислам имам ставено чисто да тепат, ако не се лажам Германија и Португалија ги ставив да тепат во Евротип го пишев, чекај ајде сега набрзинка ќе ги ропнам сите на Евротип ќе ти кажам колку е коефициентот само така 2+.

Не се сите 2+, 2 утакмици мислам имам ставено чисто да тепат, ако не се лажам Германија и Португалија ги ставив да тепат во Евротип го пишев, чекај ајде сега набрзинка ќе ги ропнам сите на Евротип ќе ти кажам колку е коефициентот само така 2+.

Бркам јас лото тикети, и на 91 коеф ми одговара ќе го пуштам за 1000 ден ама ако има некаде повеќе нормално ќе го уплатам таму. :)

Бркам јас лото тикети, и на 91 коеф ми одговара ќе го пуштам за 1000 ден ама ако има некаде повеќе нормално ќе го уплатам таму. :)
Еве, 16 утакмици, 110.73 коефициент во Евротип, сите 2+, е сега јас а ставив Германија и Португалија да тепат на мојто, шо ми носе доста коефициент, Португалија да тепа против Гхана е 1.35 и Германија да а тепа Јапонија е 1.51 па веројатно тоа ми а праве целата разлика, освен ако немам буцнато уште една максимум утакмица така шо е чист кец / двојка.

После 2-3 страни дискусија станува јасно како кладилниците просперират. Браво

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom