Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
17 април 2022
Мислења
78
Поени од реакции
210
Mojata taktika za svetskoto e Brazil - Srbija 1 1.50 na 2000 evra
Одлична ти е тактиката. Ама малце се 2000 евра за таков зицер. Стави 10.000 евра за појака забава, па сите да се позабавуваме овде кога ќе те поздрави Александар Митрович.

Член од
29 септември 2022
Мислења
149
Поени од реакции
455
Одлична ти е тактиката. Ама малце се 2000 евра за таков зицер. Стави 10.000 евра за појака забава, па сите да се позабавуваме овде кога ќе те поздрави Александар Митрович.
Picka e nema gz

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Videte go, so dusa ceka da izgubam pari za da se zabavuval.
Ke te oblecam vo tanga i suknja pa ke vidis sto e zabava, potoa gazot eden mesec ke go mackas so krem za smiruvanje.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ke te oblecam vo tanga i suknja pa ke vidis sto e zabava, potoa gazot eden mesec ke go mackas so krem za smiruvanje.

Ти љубомори пропалитетот затоа што не може ништо да убоде. Извршители му ја собрале гарсоњерата, батали го. :icon_lol:

Член од
17 април 2022
Мислења
78
Поени од реакции
210
Изгледа ебиш исто како што годиш во кладилница, па не можеш да најдеш ни едно женско и се прешалта на мажи.
Оди дркај на црнците од НБА, тенџере едно.

Никој не чека да изгубиш пари, туку цел форум ти се смее на глупостите кои ги трескаш.

B

BigMac

Гостин
Изгледа ебиш исто како што годиш во кладилница, па не можеш да најдеш ни едно женско и се прешалта на мажи.

Никој не чека да изгубиш пари, туку цел форум ти се смее на глупостите кои ги трескаш.
Дечко дај олабави

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208

Tebe ti se smee cel forum.
Автоматски споено мислење:

Minnesota bi trebalo da ja dobie utakmicata, Fila igra bez Harden, Harris i Maksi.
Jas sepak se odluciv za Embiid 34.5+, ocekuvam monstruozna partija, mnogu verojatno e povtorno da stavi 50+ poeni.

Последно уредено:
Член од
9 јануари 2010
Мислења
95
Поени од реакции
53
Tebe ti se smee cel forum.
Автоматски споено мислење:

Minnesota bi trebalo da ja dobie utakmicata, Fila igra bez Harden, Harris i Maksi.
Jas sepak se odluciv za Embiid 34.5+, ocekuvam monstruozna partija, mnogu verojatno e povtorno da stavi 50+ poeni.
Isto taka mnogu e verojatno i da bide udvojuvan celo vreme, pa da nema prostor ni do kosh da stigne. Ide na Gobert koj e odlichen defanzivec. Poleka

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Isto taka mnogu e verojatno i da bide udvojuvan celo vreme, pa da nema prostor ni do kosh da stigne. Ide na Gobert koj e odlichen defanzivec. Poleka
Sigurno Gobert i Towns ke mu bidat prepreka pod kosh, verojatno i cesto ke go udvojuvaat no ke forsira epten mnogu ke shutira od sekade i skoro nema da izleguva od igra sigurno ke igra plafon 40 minuti...
Ke vidime ocekuvam monstruozna partija duri i so losi procenti

Член од
26 јуни 2018
Мислења
1
Поени од реакции
0
Imam dobiten tiket ama izguben e, dali sea mozam nekako da gi zemam parite so kodot koj mi e vo telefonot i kako?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Финалево ракомет утре за играње е или слаба работа? @Riddler
Морат да видам некој работи мада јасни ми се до негде и ако е ќе се играт на Данска веројатно. Утре ќе одлучам да видиме и квотата од прилика за комбинации каква ќе е. Не ја гледав во групата утакмицата ако ка најдам да ја изгледам појасни ќе се работите

Kajgana Shop

На врв Bottom