Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne vredi da se vlegva vo diskusija so nego, nitu eden post nema da ne se iskontri, da izvregja, tezok kompleksash. Tipicen olosh po bitolski kazanoСе гледа шо гнаса чоек нечок си по сите постој шо ги пишиш и вокабуларо шо го користиш ,имало и има вредни и чесни деца со идеали и реални навивачи во комити ,ама ти изгледа некој од тие си бил потребџите ,шо 90 посто те мразеле на трибина кај тебе,ова прво и последно со тебе реплицирање, испод чест со вакви луге како тебе ми е да дискутирам
ne vredi da se vlegva vo diskusija so nego, nitu eden post nema da ne se iskontri, da izvregja, tezok kompleksash. Tipicen olosh po bitolski kazano
Дај бе исклурирај малку, толку досадно ти е?, цел ден на форумо кисниш, една дискусија неможи со тебе да се напрај ко шо треба.eve uste edna picka so dupli juzer... bar da imase muda da pisuvase od vistinskiot profil ama toa, pickici...
ti si prijatele kancer na forumo, na site mu e jasno to. Tebe samo na ignor i karaj se sam so sebe i so kengurite vo avstralijaeve uste edna picka so dupli juzer... bar da imase muda da pisuvase od vistinskiot profil ama toa e, pickici...
Другар нема потреба од вакви коментари,испод ниво се и нема потреба од дирање сестри,мајки на форум пошто тоа е многу сензитивна тема што може лошо да заврши,нема никаква цел и не е за на форум.Уживај и спремај се за на 23тиВи ги пуштивме сестрите викендов за бт да можеме поубаво да се спремиме за 23![]()
Дај бе исклурирај малку, толку досадно ти е?, цел ден на форумо кисниш, една дискусија неможи со тебе да се напрај ко шо треба.
Да ти ја ебам та кенгурката , бизон еден тебе ќе ти се правдаме.За вакви како тебе само со ваков вокабулар оти толку си прост срам му е и на комити од тебе.kaj bas do tebe sednale... sto baksuz si bil... sednale, se krena parketo i ostanvte so kur u raka.
nitu imalo dojdeni od skopje nitu imalo autobus, da imalo vie krokodilite ke ste go kamenuvale ili slikale ili sto znam jas. bus nemoze da se sokrie a i takva grupa ke shtrci. totalno nerealno e ova duri i tazno e sto se treba da smislite za da se pravdate ovde a nejtragicno e sto nema ni potreba lol... nikoj ne vi bara da se pravdate, uzivajte si tamu ako dojdat od bt dojdat ako ne zdravje, ke propushtat spektakl...
Да ти ја ебам та кенгурката , бизон еден тебе ќе ти се правдаме.
NIKOGAS NEMALE ULTRAS KODEKS I NEMA NI DA IMAAT NISTO NE E CUDNO I NE E PRV GRAFIT NEZNAM ZS NE NAPADNAT KOGA GO PRAIME GRAFITOT TUKU GO SKRTAAT KAKO PICINJA KOGA NEMA NIKOJ...
Па сето тоа е точно шо го напиша е точно.
Чаир е често досадно местооо