коцка
Curiouser and curiouser!
- Член од
- 12 јули 2005
- Мислења
- 7.176
- Поени од реакции
- 13.794
Го користев секој ден и не видов ефектДај ми повеќе инфо... Ја навикна ли кожата? Користиш ли секој ден?
Го користев секој ден и не видов ефектДај ми повеќе инфо... Ја навикна ли кожата? Користиш ли секој ден?
Ова е појако и е правата ствар. Тешко се наоѓа(некаде го издаваат на рецепт) и користење на свој ризик. За оние што се навикнати на користење, има и 0, 5%.Го користев секој ден и не видов ефект
Мислам дека најјаката концентрација му е 0,1%, но не е ништо поделотворна од онаа од 0,05%, која е и најпрепорачлива за користење. Од свое искуство те убедувам дека нема некој ризик, само што периодот на адаптирање на кожата на кремата е малку иритантен, ради нејзиното првутање, но тоа е резултат на забрзаното обновување на кожните клетки и еднаш кога ќе го прегрмиш ова нема да имаш никаков проблем, само треба да и`дадеш време да делува, бидејќи придобивките се големи. За @коцка, ако ја најде кремава, само треба да знае дека се аплицира во вечерните часови, а наутро се нанесува висок заштитен фактор. Кај нас, за жал, веќе не се наоѓа, бидејќи Грците го дисконтинуираа нејзиното производство. Btw, што направи ти, дали најде начин да ја порачаш?Ова е појако и е правата ствар. Тешко се наоѓа(некаде го издаваат на рецепт) и користење на свој ризик. За оние што се навикнати на користење, има и 0, 5%.
Мислам дека имам шанса да добијам од Шпанија(прочитав дека таму се продаваат без рецепт). Во случај да успеам, ќе ја добијам дури во октомври.Мислам дека најјаката концентрација му е 0,1%, но не е ништо поделотворна од онаа од 0,05%, која е и најпрепорачлива за користење. Од свое искуство те убедувам дека нема некој ризик, само што периодот на адаптирање на кожата на кремата е малку иритантен, ради нејзиното првутање, но тоа е резултат на забрзаното обновување на кожните клетки и еднаш кога ќе го прегрмиш ова нема да имаш никаков проблем, само треба да и`дадеш време да делува, бидејќи придобивките се големи. За @коцка, ако ја најде кремава, само треба да знае дека се аплицира во вечерните часови, а наутро се нанесува висок заштитен фактор. Кај нас, за жал, веќе не се наоѓа, бидејќи Грците го дисконтинуираа нејзиното производство. Btw, што направи ти, дали најде начин да ја порачаш?
Јас сега скоро го почнав ова кремче, ама уште немам доволно импресии за да ги споделам. Ме интересира и мене некој ако има искуство да каже што мисли за јапонскава линија.Користи ли некој продукти на Hada Labo Tokyo и дали е задоволен/а од истите? Гледам дека во последно време многу ги фалат. Конкретно ме интересира за оваа крема.
Прегледај го приврзокот 319439Прегледај го приврзокот 319440
А каде ја купувате и дали има за сува кожа (на лице)?Јас сега скоро го почнав ова кремче, ама уште немам доволно импресии за да ги споделам. Ме интересира и мене некој ако има искуство да каже што мисли за јапонскава линија.
Прегледај го приврзокот 319441
Немој да правиш гримаси, не го брчкај лицето.Дали знаете кое е решението против брчките на челото на старост???
Тоа е најнова верзија на PHOTOSHOP...