Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прегледај го приврзокот 354472

Битолски крокодили на жар. Специјален поздрав за горан бт и другите битолски крокодили. Отидете до бигорски една недела да се смирите, во прединфарктна состојба сте сите. 30 страни за 3 дена напишавте.
Не им го дирај партениј да не вадат мачетите!

Брат реално без лутење , ако ова правите само без да има позадина и не е диригирано за нешто што некој ќе се обиди да добие политички , тогаш скроз ви е летната чафката ама озбилно.
Автоматски споено мислење:

Па ова е све точно за Битола .не само што е точно него се и факти .
Јас барем не порекнувам тоа !

Едино Комити имаат сменето дилери за дрога, дуга нема позадина никаква.

:)

Прво да си дајте сите овде по едно пиво за саможртвата шо ја напрајв да го банират кано макар и на на една недела, се надевам одморивте сите и желбата ви беше исполнета.

За “акцијата” на комити во Битола далеку од некоја навивачка акција, колку да се речи дошле една кола во 10 навечер се сликале и толку.Секој можи секаде да оди и да постави крпа и да се слика и кидавела(само чаир неможите тие дремат по чајџилници:D)Како шо кажаја и погоре не привлекувате никакви симпатизери со ова од западна Македонија само гнев, ама и лошата реклама е реклама. Ова беше повеќе за вашето членство да се запали и да добие на масовност роденденот испаѓа дека сме ви битни и морате преку Битола да кревате атмосфера. Се спуштивте под вашето ниво со овај потег можите и моравте покреативно да го промовирате настанот. Друга работа незнам во која реалност живејте па со бајки и приказни Македонија живеела за Миравци , во внатрешноста има мнооогу поќе шо ве мразат него шо имат симпатии спрема вас , поточнона прсти се бројат луѓе од истокот и имате можи по некој гостиварец и дебарчанец. Друго сее контра миравци и Скопје. Ќе ве остајме да си живеете во вашиот свет и терајте си филмот реалноста сосема поинаква. Среќен роденден да ми ја дувате свеќата.

Прво да си дајте сите овде по едно пиво за саможртвата шо ја напрајв да го банират кано макар и на на една недела, се надевам одморивте сите и желбата ви беше исполнета.

За “акцијата” на комити во Битола далеку од некоја навивачка акција, колку да се речи дошле една кола во 10 навечер се сликале и толку.Секој можи секаде да оди и да постави крпа и да се слика и кидавела(само чаир неможите тие дремат по чајџилници:D)Како шо кажаја и погоре не привлекувате никакви симпатизери со ова од западна Македонија само гнев, ама и лошата реклама е реклама. Ова беше повеќе за вашето членство да се запали и да добие на масовност роденденот испаѓа дека сме ви битни и морате преку Битола да кревате атмосфера. Се спуштивте под вашето ниво со овај потег можите и моравте покреативно да го промовирате настанот. Друга работа незнам во која реалност живејте па со бајки и приказни Македонија живеела за Миравци , во внатрешноста има мнооогу поќе шо ве мразат него шо имат симпатии спрема вас , поточнона прсти се бројат луѓе од истокот и имате можи по некој гостиварец и дебарчанец. Друго сее контра миравци и Скопје. Ќе ве остајме да си живеете во вашиот свет и терајте си филмот реалноста сосема поинаква. Среќен роденден да ми ја дувате свеќата.

abe mocko eden sto se smeni sto ete bevme banirani? se napisaa 30 strani za edna akcija sto ja napravija komiti i toa uglavno od kurtoni pardon krokodili sto objasnuvaat deka nisto toa ne bilo, deka ne mrzele sekade duri i poveke od skendija...

i fino vaka sto pisuvate posto realno da ne se komiti ke nemase nisto ovaa nedela da se pisuva. komiti se cela scena. :icon_mrgr:

vazno krokodilite se sobraa otkako otisle komiti od bitola i herojski go trgnaa platnoto ostaveno od komiti.

i definitivno se slagam deka poveke ne mraziti nas nego li skendi... pa site znaeme deka so niv si rucate... obicni izmejkari bevte, ste i ke si ostanete. :kuracc:

Кога станува збор за посетеност Победа е на 1во место и во бивша ју. и во Мк. Повеќе би рекол дека од Битола идеа да е следат Победа одколку прилепчани да одат на Пелистер, затоа што Победа има повеќе успех и титули...

Кога станува збор за посетеност Победа е на 1во место и во бивша ју. и во Мк. Повеќе би рекол дека од Битола идеа да е следат Победа одколку прилепчани да одат на Пелистер, затоа што Победа има повеќе успех и титули...

eba go abe vie ste galakticki sampioni po posetenost... zaebi mkd i yu.

da imas povise uspeh i tituli od palister ne e tesko, komotno utre od kajgi da naparime tim za nekoja god ke imame poveke uspeh od niv... fabricki timovi ko renova naskoro i trum lum dum imaat poveke uspeh od niv lol a pazi oni i nemale pretsedatel u ffm ko pobeda so imase...

Премногу на важност си давате дека Комити специјално за Бт се закренаа да стават слики избегале... Ете биле низ цела Мк едноставно си прават маркетинг пред прославата на 23ти.и то е то.. И единствено вие му напумпавте со тој потег интерес пред роденден, се палите безвезално, тупите тука 10 страни олабавете малку. Убаво кажа некој член дека со потегот нема никаква провокација едноставно си прават реклама и дека пред се да живее Македонизмот па другото се со ред...
Автоматски споено мислење:

eba go abe vie ste galakticki sampioni po posetenost... zaebi mkd i yu.

da imas povise uspeh i tituli od palister ne e tesko, komotno utre od kajgi da naparime tim za nekoja god ke imame poveke uspeh od niv... fabricki timovi ko renova naskoro i trum lum dum imaat poveke uspeh od niv lol a pazi oni i nemale pretsedatel u ffm ko pobeda so imase...
Слободно провери табели на посетеност и рангирање во бивша ју. па и во Мк. до кај 2001 негде, пошто до тој период е рачунам Мк дека била држава, од тогаш наваму во секоја свера на опшеството сне тиња.. Е токму за до тој период ти зборувам пошто од тогаш па до ден денес страмота е да се кажи дека се игра фудбал во Мк.

Последно уредено:
Дерби навивачи, ето то сте вие, крстетесе на Вардар шо постои инаку не би постоеле ни вие, то е факт... Победа за вас е институција, чаоо журим

pa fala bogu deka ne bi postoele koga sme formirani radi VARDAR. nekako skaran si so logika... aj disi dlaboko, sozemi se i pak objasni ni deka ste galakticka velesila u posetenost...

ps. marakana sobirase 30k poveke publika pred da stavat stolcinja imase kapacitet kolku eden i pol prilep...

pps. osjek, celik i velez bea prilicno redovni prvoligasi od malku pogolemi gradovi od pp i imaa pogolema posetenost nego pp. pobeda za yu vtoroligas bese fenomen so realno odlicna posetenost zaedno so pristina. toa e realnosta. ne deka ima nesto loso u toa, naprotiv i toa ve pravi podobri od bitolcani ama poleka malku so basnite od minatoto.

Тоа во Куманово што се случи не се навивачи како што знам, слушнав муабет дека погрешка го нападнале албанецот, сакале некој друг да нападнат, cé тоа се случуваше во Диво Насеље, на видеото изгледаат баш добро организирано и сите во црно, како прави хулигани навивачи. Ако некој има поеќе инфо нека пише.

НЕМА ДА ЗАСТАНЕМЕ!!!
СИТЕ НА СТАДИОН 23.11!!!

Со што е стекнато омраза??
Еве сликовито да ти се објасни, секој град има свој начин на живот, некој градови поради својот силен локалпатриотизам но и поради својата славна спортска историја изградиле силно ривалство со вас, тие градови имаат свој клуб, свои навивачи, имат сосема други вредности изградено и култура па ти доаѓа некој од сосема друг град, во твојата територија, во твојот дом наведувајќи дека такво нешто постои таму, сака да ти наметне сосема други вредности кои ниту ги имало ниту ќе ги има во твојот град, со што очекуваш тоа да резултира освен со зголемена омраза и презир кон тој ривал, како би реагирал кога несакан гостин ти дојде и на сила сака да ти наметне нешто во твојот дом кој ти си го изградил макотрпно.

Секој си тера свој филм, вие имате шанса во некој градови, но навлегување таму каде што ве нема а нема ни да ве има ќе резултира само со уште поголема омраза кон тие за кој ја наменувате акцијата, а ако сакате тоа нешто да го смените што е апсолутно невозможно во некој градови, со ова само правите контраефект, ништо повеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom