e toa se dobri vesti bidejki portirajneto bese realen problem ...Inaku da ve izvestam deka portiranjeto od Telekabel na Lajka vekje e bez problemi i se e vo red, uspesno portiran broj od Tk na Lajka bez nikakvi problemi za 3 dena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
e toa se dobri vesti bidejki portirajneto bese realen problem ...Inaku da ve izvestam deka portiranjeto od Telekabel na Lajka vekje e bez problemi i se e vo red, uspesno portiran broj od Tk na Lajka bez nikakvi problemi za 3 dena
Не може да се смени а пробав кај мене тоа да го направам бидејки таа опција е недостапна.Јави се повторно во контакт центарот и кажи дека ти дале погрешни информации.Go prefrliv brojot od tk na lajka no vo settings vo iMessage i FaceTime mi stoi brojot od novata karticka na lajkamobajl (mislam toj broj sto bese na kartickata dodeka da se prefrli ovoj od tk), se javuvam vo griza za korisnici i mi velat deka moze da vlezam vo setting i da si go smenam brojot no eve nebiva si stoi vo my number toj broj i ne se menuva nikako ako znae nekoj resenie neka kaze
se sredi se javuvav da mi restartirat lozinka na akauntot na moj lajkamobajl i probuvav ugasam imessage i pak vklucam isto i face time i vo my number dojde portiraniot brojНе може да се смени а пробав кај мене тоа да го направам бидејки таа опција е недостапна.Јави се повторно во контакт центарот и кажи дека ти дале погрешни информации.
Za zal za iphone od mene nemate pomos....Не може да се смени а пробав кај мене тоа да го направам бидејки таа опција е недостапна.Јави се повторно во контакт центарот и кажи дека ти дале погрешни информации.
Ne bidi tazen, neubo te svativ, sega mie jasno deka ti na privremeniot 079xxx xxx br, si aktiviral tie trakatanci na iphone...Za zal za iphone od mene nemate pomos....
Go resetirav ama nebivase toj den se ubiv od resetiranje ama eve sea se opravi vcera okolu 12 zavrsi portiranjeto a denes na pladne mi dojdoa 336 den.Za zal za iphone od mene nemate pomos....
Автоматски споено мислење:
Ne bidi tazen, neubo te svativ, sega mie jasno deka ti na privremeniot 079xxx xxx br, si aktiviral tie trakatanci na iphone...
a.sega na istata sim i istiot iccd imas dr, broj, se sto trebalo e da go resetiras telefonot...
Ali veke si zavrsil rabota...
Druze, stom ti dojdis na Lycamobile se slucuva napad... HaaaaGo resetirav ama nebivase toj den se ubiv od resetiranje ama eve sea se opravi vcera okolu 12 zavrsi portiranjeto a denes na pladne mi dojdoa 336 den.
А дали со тие 336 денари или било која помала сума што виси како кредит може да се искористи при купување во продавница или нешто слично или пак да се искористи плус 1264 денари доплата за 1600 денари нова претплата?Decki do ponedelnik 12h,ne probuvajte da aktivirate long term paketi... ima hakerski napad nema da uspeite ova e od nedelata kon ponedelnik nojkta ... i web stranata i app imaat ist problem, jas prasuvav da ne menuvaat ceni/paketi... zatoa da ne ne raboti long term aktivacii, tvrdat deka od London im e javeno se rabotelo na resenie....
Автоматски споено мислење:
Druze, stom ti dojdis na Lycamobile se slucuva napad... Haaaa
sega ne probuvaj long term da pustas nema da uspees, bidejki ima problem koj se resava od Anglija.!
Ali so tie 336mkd mozes da si aktiviras super 200mkd, so kod ili po sms
Ne taa suma mozes za redovna cena so *139* ili so sms kon 3535 da si kupis paket/data... ili vo roaming da gi koristis. Long term se kupuva isklucivo OnLineА дали со тие 336 денари или било која помала сума што виси како кредит може да се искористи при купување во продавница или нешто слично или пак да се искористи плус 1264 денари доплата за 1600 денари нова претплата?
Ako si videl strana/dve ponazad ke si videl deka za site odgovorot e ist ...Zdravo na site . ke ve zamolam za pomos sto znaci :
Пакетите за 3/6/12 месеци се достапни само за купување онлајн за Нови/Постоечки Корисници. Обновувањето се случува автоматски на период од секои 30 дена. Корисниците кои активираат нова СИМ картичка со овој пакет ќе добијат 5GB интернет како бонус за добредојде за првиот месец.
Цената на купување е за 3/6/12 месеци и се плаќа однапред онлајн. После иницијалниот период на попуст, цената повторно изнесува 200 ДЕН./30 дена, при што треба да имате доволно кредит за обнова. Понудата важи од 08.11.2021.
Jas sum na plan da stavam od mojata DEBIT karta online za 6 ili 1 godina . Ako ne otidam azurirajne , odnosno ako opcijata e isklucena off da ne se obnovuva dali vazi paketot ? I kako da je resetiram mojata lozinka i kako potoa na my lyca mobile ? Ve molam pratete mi odgovori .
236mkd,e suma za portirajne, zaednicka za site mobilni/fiksni broevi-operatori.!Сигурно е пишано претходно ама не успеав да најдам,префрлање припејд од А1 на Lycamobile,дали треба да има кредит на картица и колку,и доколку не активираш никаков пакет дали продолжуваш со стандардната тарифа 5,9 за минута разговор,смс... И 0.99 мб,и дали така картичката важи една година(првата) без надополнување?!?
Според твоите информации можам да заклучам дека наскоро ќе видеме покачени цени и во Lycamobile и дека кој начекал промоција начекал.Problemot so long term 3/6/12m paketite e seuste tuka odnosno od ponedelnikot 14ti navamu, prvicno bese infoo deka ponedelnik 21.11, posle 13h kese ima infoo sto/kako i dali problemot e nadminat ... arno ama denes pri neoficijalen razgovor so nivni pretstavnik , najavi 2 scenarija;
prvo nekoj od direktorite od a1 go baral na sostanok direktorot na lycamobile.mk
pod br2, imale vo poslednive 2 meseci napliv za portirajne na broevi nad +7000 od koi 80% bile od A1,
(moja pretpostavka e deka ke go viknat direktorot da go otpejat, da napravat korekcija na cenite ++ na paketite, i poradi toa e stopirano OnLine aktivirajneto) i taka 2 meseci mrezata e krs, tuka se a1sim, Green sim Lycamobile i kapak + Mtel za srejka mtel nema ni 500 sim aktivni ... a ne kako prvicno sto soopstija deka imale hakerski napad nedelata nojkta kon ponedelnik ...
snosti morav da nadopolnam vo trafika 200, da pustam super200, dodeka se resi situacijava pa gledam denes 5+5gb mi pustile ...
btw i 200mkd e top cena...
Активен пакет 1
Super 200
МеѓународенСостојба на 19-11-2022 | МеѓународенВажи до 17-12-2022
9.87GB