Lycamobile Македонија

Член од
29 август 2008
Мислења
6.096
Поени од реакции
4.613
Знам дека на web имаат проблем и затоа те прашав бидејки не можам да ја ресетирам лозинката а околу 17 часот во петокот на 1212 никој не се јави после 5 или 6 повици со чекање од 5,6 минути.
Ponedelnik od sabajle zvoni im, ke ti ispratat, pass po sms potoa smeni si go, a moite userr i pass se odamna od 2017/18...

Член од
29 август 2008
Мислења
6.096
Поени од реакции
4.613
Denes Re obnoveno super200 12m,na lyca brojce koe snosti do 00h,napravi 360denovi od prethodnoto aktivirajne,
Na prethodnoto brojce koe se portirase od a1, so aktivacijata na super 200/12m,gledam denes 5+5gb mu pustile i 336mkd si ima kredit koi gi vrajkaat za prvo portirajne...
Drugo mi bese poentata, koga brises karticka od sistem avtomatska obnova ne igra uloga i stoi vo isklucena,
Taka da ne se bunete se koga kupuvate paket na 3/6/12m ne mora da oznacite avtomatska obnova, paketot veke vie odnapred planiran koga se obnovuva i do koga vazi, avtomatskata obnova e za post inicijalniot period 3/6/12m.
Posle 360denovi nema nisto da se obnovi i nema da vi se naplajka bez da znaete(iako toa sami go prifajkame) .. koga ke vidite deka ne mozete da zvonite nema sms,nema data, aktivirajte sto sakate...

Attachments

Последно уредено:
Член од
8 октомври 2009
Мислења
791
Поени од реакции
398
После колку време од последната уплата на кредит ти го одземаат бројот? 6 месеци или година?

Член од
29 август 2008
Мислења
6.096
Поени од реакции
4.613
После колку време од последната уплата на кредит ти го одземаат бројот? 6 месеци или година?
180denovi, ne mora da ima kredit na brojot dovolno e na 180denovi da ima vlez vo brojot dase vospostavi dojdoven povik/sms i ke prodolzi uste 180denovi...
Imam broj od 2017 vo tablet, nikogas nemal kredit eve 5god,uste raboti....
Автоматски споено мислење:

180denovi, ne mora da ima kredit na brojot dovolno e na 180denovi da ima vlez vo brojot dase vospostavi dojdoven povik/sms i ke prodolzi uste 180denovi...
Imam broj od 2017 vo tablet, nikogas nemal kredit eve 5god,uste raboti....
Btw istoto toa brojce koe e 5god,veke vo 3ti tablet si rabotese i albanija na balkan roaming bez problem, a smetkata od samoto registrirajne mu e 0mkd.
Taka da lycamobile e odamna No1(osvem za sms parking, jsp, donacii) , za nekoj koj nee ekstremen korisnik na povici/sms/data, za normalna potreba i najvazno za Normalna-realna makedonska cena.!

Attachments

Последно уредено:
Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.327
Поени од реакции
6.415
Denes Re obnoveno super200 12m,na lyca brojce koe snosti do 00h,napravi 360denovi od prethodnoto aktivirajne,
Na prethodnoto brojce koe se portirase od a1, so aktivacijata na super 200/12m,gledam denes 5+5gb mu pustile i 336mkd si ima kredit koi gi vrajkaat za prvo portirajne...
Drugo mi bese poentata, koga brises karticka od sistem avtomatska obnova ne igra uloga i stoi vo isklucena,
Taka da ne se bunete se koga kupuvate paket na 3/6/12m ne mora da oznacite avtomatska obnova, paketot veke vie odnapred planiran koga se obnovuva i do koga vazi, avtomatskata obnova e za post inicijalniot period 3/6/12m.
Posle 360denovi nema nisto da se obnovi i nema da vi se naplajka bez da znaete(iako toa sami go prifajkame) .. koga ke vidite deka ne mozete da zvonite nema sms,nema data, aktivirajte sto sakate...
Ја избришав мојата банковна картица од нивниот систем за секој случај да не ми земат 200 денари кога ќе ми истече пакетот околу 20 декември.Дали кога ќе ми истече последниот ден ќе ме известат преку порака дека пакетот е истечен и дека нема да можам да вртам никаде а ќе бидам достапен и дека треба да надополнам нов кредит?

Член од
29 август 2008
Мислења
6.096
Поени од реакции
4.613
Ја избришав мојата банковна картица од нивниот систем за секој случај да не ми земат 200 денари кога ќе ми истече пакетот околу 20 декември.Дали кога ќе ми истече последниот ден ќе ме известат преку порака дека пакетот е истечен и дека нема да можам да вртам никаде а ќе бидам достапен и дека треба да надополнам нов кредит?
Stiga sms, deka avto obnova ti e disable i deka paketot nema da se re obnovi...

Attachments

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.327
Поени од реакции
6.415
Конечно денес ги добив на телефон околу 10 саат и ми ја ресетираа лозинката па влегов во мојот профил за да видам дали автоматската обнова ми е исклучена само што има проблем на сајтот за менување на нова лозинка.Иако ставив големи и мали букви,броеви плус знаци не сака да ја прифати новата лозинка.

Член од
29 август 2008
Мислења
6.096
Поени од реакции
4.613
Конечно денес ги добив на телефон околу 10 саат и ми ја ресетираа лозинката па влегов во мојот профил за да видам дали автоматската обнова ми е исклучена само што има проблем на сајтот за менување на нова лозинка.Иако ставив големи и мали букви,броеви плус знаци не сака да ја прифати новата лозинка.
Taa sto tija ispratile po sms, sekogas keja imas....

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.327
Поени од реакции
6.415
Случајно приметив кај мене дека пакетот ми истекува на 14 декември а пакетот сум го активирал на 20 декември минатата година.Кога се јавив на 1212 ми рекоа дека претплатата била 12 месеци по 30 денови а не 365 колку што има цела година така да не е лошо ова да го знаат идните корисници а што се однесува до завршувањето на пакетот бројот е достапен за вртење уште 6 месеци без да се надополни нов кредит.

Член од
29 август 2008
Мислења
6.096
Поени од реакции
4.613
Случајно приметив кај мене дека пакетот ми истекува на 14 декември а пакетот сум го активирал на 20 декември минатата година.Кога се јавив на 1212 ми рекоа дека претплатата била 12 месеци по 30 денови а не 365 колку што има цела година така да не е лошо ова да го знаат идните корисници а што се однесува до завршувањето на пакетот бројот е достапен за вртење уште 6 месеци без да се надополни нов кредит.
Site operatori naplatata e na 30denovi nezavisno vo koj period na naplata si, i pripejd da si imas 7dena i 30 dena paketi, a brojot e dostapen mn, povejke od 6meseci,ama tuka ima bitna rabota brojot treba da e vo telefon/tablet i da se vospostavi vrska, (povik/sms) a ne da stoi kartickata vo fioka i posle 7/8/10meseci ja stavas i vikaat ej, ne raboti propadnal brojot, jas imam broj od letoto 2017,brojot uste raboti... Ama jas redovno kon toj br, zvonam i isprajkam sms.! Na brojot nikogas nemalo kredit i nikigas nemal aktiven nikakov paket... Od pocetok e =0mkd!
Videte pogore kade sto se slikite so mediacom,toe e tabletot

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.226
Поени од реакции
591
Inaku da ve izvestam deka portiranjeto od Telekabel na Lajka vekje e bez problemi i se e vo red, uspesno portiran broj od Tk na Lajka bez nikakvi problemi za 3 dena

Kajgana Shop

На врв Bottom