Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Prvo nitu sum od komiti nitu imam nesto soniv, drugo veruvam deka si vo tek so pisuvanjeto po forumov i deka gledas posle sekoa utakmica se pise komiti imale tolku brojka ckembari tolku neznam koj drug tolku cisti gluposti. Zosto ednas ne se napise bravo za brojkata so otisla na gostuvanje pokraj vakva mizerija od fudbal u nasata liga. I mislam deka moze nogu podobri raboti da se pisuvaat tuka
Pozdrav do tebe
5733161F-57FC-49AC-BD38-917A4CC1E8A8.jpegVo vreme na korona vo vinica so avtomobili i nadvor od stadion ne e vazna brojkata vazno e navivanjeto poz i dotebe

Да бе сендвичу ја сум на сликава дојди да те цунам :icon_lol:
Инане сликава е 2018 дерби со вардар неготино и ја нема сликава на профилот на Лозари. Овај скопје изгледа набиено голем комплекс па у срчот на фб само Лозари му е полна листа :drk:

Точно е гостувавте не бевте нападнати со камења оти не живееме во камено време уште со камења да кршиме автобуси сите знаеме колку е тешко да се најде автобуси за гостување после, а не дај боже глава ке му расцепеш на некој. Иначе се декласирате тука по форумот најака навивачка група у Македонија, а до пред една година фрлавте со камења по автобуси.

Одговори ми како ги нападнавте фемили со камења од грмушки и колку автобуси оштетивте?

Одговори ми како ги нападнавте фемили со камења од грмушки и колку автобуси оштетивте?
Ti da ne bese so femili tia period haha i smeni tema na nesto po korisno batali kamenja veke nekoj mavale 2012 kamenja nekoj sega nekoj u 2030 gledaj scenata da ode napred i zosto tolku malku clenovi broj sekoja grupa navivacka da se vidat dupkite nekoj ke kaze komiti se 200-300 dusi ama skopje e 800.000 taka da i komiti se malce za drugi gradovi da ne lafime falanga no i drugite navivaci imaat 200 moze ne sekogas lozari ckembari ribari treba konkretno da se rabote na ekipta i brojkata dali godisno da se kaZuvaat problemi i analizi ili mesecno

Momak pa site avtobusi stradat od vas kamenkovci, nego kazimi kako gi vnesite tolku bakli u jasmin salata kavadarci izgleda pretresot ne ode kaj sekoj

Momak pa site avtobusi stradat od vas kamenkovci, nego kazimi kako gi vnesite tolku bakli u jasmin salata kavadarci izgleda pretresot ne ode kaj sekoj

Многу лесно и едноставно ;)
Треба да имаш мозок а не мускули и тетоважи :)
Автоматски споено мислење:

Ti da ne bese so femili tia period haha i smeni tema na nesto po korisno batali kamenja veke nekoj mavale 2012 kamenja nekoj sega nekoj u 2030 gledaj scenata da ode napred i zosto tolku malku clenovi broj sekoja grupa navivacka da se vidat dupkite nekoj ke kaze komiti se 200-300 dusi ama skopje e 800.000 taka da i komiti se malce za drugi gradovi da ne lafime falanga no i drugite navivaci imaat 200 moze ne sekogas lozari ckembari ribari treba konkretno da se rabote na ekipta i brojkata dali godisno da se kaZuvaat problemi i analizi ili mesecno

Да бев.. бивши член на Фемили Аеродром сум затоа и го знам нападот кога излеговме од автобусите вас ве снема.. зајачиња :)

Многу лесно и едноставно ;)
Треба да имаш мозок а не мускули и тетоважи :)
Автоматски споено мислење:

Да бев.. бивши член на Фемили Аеродром сум затоа и го знам нападот кога излеговме од автобусите вас ве снема.. зајачиња :)
Prepukuvanja na tribina ne na forum i se gleda deka nemas ponasanje ne vrede da se diskutira sotebe

Во цел свет се гледа со почит спрема групите што внесуваат голем број пиротехника и поред големите претреси, само кај нас уште е тоа непознато и одма се насочува дека помага полиција.

Во цел свет се гледа со почит спрема групите што внесуваат голем број пиротехника и поред големите претреси, само кај нас уште е тоа непознато и одма се насочува дека помага полиција.
На кого му кажуваш ? Остај го битно се потпишал Ултрас Психо , незнае што е ни едното ни другото.Битно он знае дека сме каменковци :pos: :facepalm:

Со кое лице реплицираш ваков коментар, кога истите тие фа 2014та мзт-фени пред да се паркират автобусите, од зад згради во Аеродром нападнаја со камења и тули, пред мене тој шо седеше стаклото му падна на рака и го убо го исече... Се на се победи фени и заедно со Лозари издоминиравме во црвено-црната сала на мзт аеродром.
Да ти кажат нешто постарите членој ако не си упатен :)))

Со кое лице реплицираш ваков коментар, кога истите тие фа 2014та мзт-фени пред да се паркират автобусите, од зад згради во Аеродром нападнаја со камења и тули, пред мене тој шо седеше стаклото му падна на рака и го убо го исече... Се на се победи фени и заедно со Лозари издоминиравме во црвено-црната сала на мзт аеродром.
Да ти кажат нешто постарите членој ако не си упатен :)))
Пред нози ми падна бекатон коцка на ваа утакмица. (n)

Okej e toa so vnesuvanje pirotehnikata nisto protiv toa Nemam, a so vikas za frlanje po obicna publika so bakli? Pa zivi izgorea lugjeto...

Темава наликува на делот со коментари на фејсбук на Ултра Кафана (среќа редовно чистат) или Балкански Навијачи, фали уште Јо Цо од Кавадарци да става цепки на објавите од противничките групи за се да е комплетно.

Напад со камења 2012,2013,2014 кај секои од групите имало и сме напаѓале и сме биле нападнати ама сега у последните години гледаме да го искорениме тоа, а вие тука нели како најака навивачка група кај вас требе да биде пример тоа ама за жал не е така до пред една година фрлавте со камења на вардар-пелистер ракометот. А за разлика од вас не бевте каменувани во Кавадарци.

uapseni 16 lugje, klasicna policiska namestaljka, spored ova sto go kazuvaat del od ucesnici, voopsto ne bil napadnat albanec koj prijavil deka e napadnat.

uapseni 16 lugje, klasicna policiska namestaljka, spored ova sto go kazuvaat del od ucesnici, voopsto ne bil napadnat albanec koj prijavil deka e napadnat.
А што е муабетот, дека Делије од Куманово нападнале противнички навивач или?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom