Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
@velesizam
Со вакви коментари , и давање на мислења прам кладба дека не си нов во навивањето. :) Сигурно си од комити , овај профил ви е така напраен за да си терате со филмот дека во цела Македонија има комити. Па како мене нов , вино забави ова она приказни за мали деца . Сигурно на кајгана имаш 2,3 профили ако не и појќе.
И графитите во Велес и Берово се фејк ;)

Да се преброиме колку мина бевме дел од овие времина... Златни времина.. НИКОЈ КАКО ПОБЕДА ПРИЛЕП ! ! !
Majmuni-pobeda-prilep.jpg
Добре дојде

Не сме сите скопјани па да користиме лосиони, кремчиња и газето да го мачкаме со павловичева :P
За малку ке заборавевме кои не искачаа од дома без пеглана коса, им ги прегоревте пеглите на сестрите ама добро ете јас имам две купено ко поклон

Де бре Ванчо :D
Се јавија ли од каменоломот имало нови бекатонки за комити

Абе и во ваша сала гостувавме братство имате со мафијашите и лихварите па и вие со прст не мрднавте ;)

А зошто толку ти јаде гомна устата ај кажи како ги нападнавте фемили со камења? и како искршивте автобуси!

Изгледа ти си на сликава,па бекатонката те удри во срце.
Да бе сендвичу ја сум на сликава дојди да те цунам :icon_lol:
Инане сликава е 2018 дерби со вардар неготино и ја нема сликава на профилот на Лозари. Овај скопје изгледа набиено голем комплекс па у срчот на фб само Лозари му е полна листа :drk:
Абе и во ваша сала гостувавме братство имате со мафијашите и лихварите па и вие со прст не мрднавте ;)

А зошто толку ти јаде гомна устата ај кажи како ги нападнавте фемили со камења? и како искршивте автобуси!
Точно е гостувавте не бевте нападнати со камења оти не живееме во камено време уште со камења да кршиме автобуси сите знаеме колку е тешко да се најде автобуси за гостување после, а не дај боже глава ке му расцепеш на некој. Иначе се декласирате тука по форумот најака навивачка група у Македонија, а до пред една година фрлавте со камења по автобуси.

Да бе сендвичу ја сум на сликава дојди да те цунам :icon_lol:
Инане сликава е 2018 дерби со вардар неготино и ја нема сликава на профилот на Лозари. Овај скопје изгледа набиено голем комплекс па у срчот на фб само Лозари му е полна листа :drk:

Точно е гостувавте не бевте нападнати со камења оти не живееме во камено време уште со камења да кршиме автобуси сите знаеме колку е тешко да се најде автобуси за гостување после, а не дај боже глава ке му расцепеш на некој. Иначе се декласирате тука по форумот најака навивачка група у Македонија, а до пред една година фрлавте со камења по автобуси.
Викаш се декларирале како најака навивачка група епа добро ако Комити не се тоа тогаш која група моментално дрма во земјава?

@Чесно дете

опинче, не реплицирам кога не сум упатен у нештата.
вие ли ќе учите некого на ултрас култура?
ваљда си газел грозје со голи табани у некое корито коа фа гостувале у селцето ви ваше па затоа не си упатен дали и кога сте каменувале.
прашај некој постар шо не е заглавен на комиње и ќе ти каже, не е све за на форум ,)

Ajde malce pozitiva i dosta so slamanje za brojkive po utakmica ednostavno dno ste...
Prekrasna fotografija
Komiti vmro dpmne ne zamarajte veke ni go otecite kurot kazi nesto poucno ako znajs ako ne prasaj
Автоматски споено мислење:

Edinstveno poucno so znajte da kazite e samo mavaj so kamen komiti od kamena doba

Komiti vmro dpmne ne zamarajte veke ni go otecite kurot kazi nesto poucno ako znajs ako ne prasaj
Автоматски споено мислење:

Edinstveno poucno so znajte da kazite e samo mavaj so kamen komiti od kamena doba
Prvo nitu sum od komiti nitu imam nesto soniv, drugo veruvam deka si vo tek so pisuvanjeto po forumov i deka gledas posle sekoa utakmica se pise komiti imale tolku brojka ckembari tolku neznam koj drug tolku cisti gluposti. Zosto ednas ne se napise bravo za brojkata so otisla na gostuvanje pokraj vakva mizerija od fudbal u nasata liga. I mislam deka moze nogu podobri raboti da se pisuvaat tuka
Pozdrav do tebe

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom