- Член од
- 12 март 2009
- Мислења
- 20.176
- Поени од реакции
- 16.310
РиПNisto ne i fali, samo povtorno da se rodi bidekji umrena e.
денес на ФБ имаше пд наш фб Партал ама не кажаа дека е умрена
РиПNisto ne i fali, samo povtorno da se rodi bidekji umrena e.
Brat ne bi ja ni pluknal babava kolku e grda.РиП
Оваа на пушење со носот има цревата да ти ги распара.Џои Кинг. Многу хејт трпи малата поради Bullet Train, а од младите актерки го држи најдоброто природно цице во Холивуд.
Прегледај го приврзокот 352777
Ако е само тоа препреката за да ја скокам, прифаќам.Оваа на пушење со носот има цревата да ти ги распара.
Ама затоа во 69 ќе те колва по јајцата.Оваа на пушење со носот има цревата да ти ги распара.
Dali znaes koga umrela i od sto? Bas me interesira..Nisto ne i fali, samo povtorno da se rodi bidekji umrena e.
РиП
Неискуство ваљдаШто е работава што голем број мажи се палат на Спенџарска? По селска мома немам видено.
Nema da ja zenis jebote, ja d*pis i svrsavas na gaze/cice i cao prijatnoШто е работава што голем број мажи се палат на Спенџарска? По селска мома немам видено.
Да почнеме тогаш да ставаме слики од комшики и колешки. Изгледа ќе убодеме нешто .Ебал ли некој нешто од желбите во темата бе, или само си кажуваме? Јас не.
Оти бе, на темата се вртеа неколку слики од спонзоруши, водителки и инфлуенсерки сега по ново од балканот шо се достапни за пар стотици евра ако имаш добар контакт. Нормално дека нема да ја ебеме Анџелина Џоли или Марго Роби.Да почнеме тогаш да ставаме слики од комшики и колешки. Изгледа ќе убодеме нешто .