- Член од
- 9 февруари 2016
- Мислења
- 1.468
- Поени од реакции
- 3.608
Сега ми правите да го проверам стариот профил. Може ќе се опарам
Заглавив до 2 гледајќи ја у пм.Прејака е Navi vs. Furia.
Прејако ми беше како америве се изненадени од атмосферата, зашто појма немаат дека ова е нормална работа кога станува збор за спортски евент во Бразил, без разлика дали играла репрезентација или бразилски тим.Заглавив до 2 гледајќи ја у пм.
Многу јака атмосфера. Можеби и перфекто ја заеба што не се обиде да ја дефа на 14-10.
Патем, Неимар со твит за s1mple
Диви се ептен бразилциве ама свака им част, направија невидена атмосфера. Добро е за турнирот и целовкупната атмосфера што Фуриа продолжи понатаму затоа што можеше да биде полупразна салата ако играа Нави вс. Хероик.Прејако ми беше како америве се изненадени од атмосферата, зашто појма немаат дека ова е нормална работа кога станува збор за спортски евент во Бразил, без разлика дали играла репрезентација или бразилски тим.
Онака ги даваат во кадар публикава и пола беа со дресови ос Бразил, Гремио, Фламенго, другата половина беа голи.
Башка s1mple сам ги провоцираше на почеток, после излезе со изјава дека некој од Navi добил шљамоина од публиката зачинета со сумљив бразилски вирус.
Мене не ми е јасно како не се противат на ова. Бескичмењаци...