argenthessis
Highflyer
- Член од
- 9 јуни 2011
- Мислења
- 1.619
- Поени од реакции
- 2.140
Цената не е многу висока, максимум двеста евра за ептен професионална поправка со менување на сите делови и диктунзи.
Честито, многу безбедни километри да те служи.
Jas vizam veke 3ta zima na sava eskimo i samo pofalni zborovi za gumata.Здраво, ми требаат нови зимски гуми, што мислите за General Tire гумите, ми ги препорачуваат повеќе од Sava Eskimo. Мислење!
Здраво, ми требаат нови зимски гуми, што мислите за General Tire гумите, ми ги препорачуваат повеќе од Sava Eskimo. Мислење!
До Лукоил Кичево има продавница за плински работи....ако врвиш таму влези прашај. Ако поминувам јас деновиве, ќе прашам и ќе пишам...Да не знае некој дали се продава ваков адаптер кај нас за полнење плински боци на пумпа и колку чини отприлика:Прегледај го приврзокот 354018
И со БФГудрич немаш утка..Здраво, ми требаат нови зимски гуми, што мислите за General Tire гумите, ми ги препорачуваат повеќе од Sava Eskimo. Мислење!
Тачно … но за 25-30 % поскапа од СаваИ со БФГудрич немаш утка..
Гледам дека веќе зема кола, со здравје да си ја возиш.
Беше мој пријател на Битпазар и имало правени со Lovato печурка за кола и заварен редуцир фарбан со бела боја за да не се познава завареното и ги продавале по 1000 денари.До Лукоил Кичево има продавница за плински работи....ако врвиш таму влези прашај. Ако поминувам јас деновиве, ќе прашам и ќе пишам...
41.500639115417066, 20.9509528801212
Беше мој пријател на Битпазар и имало правени со Lovato печурка за кола и заварен редуцир фарбан со бела боја за да не се познава завареното и ги продавале по 1000 денари.