ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 4.336
- Поени од реакции
- 16.872
Ти си Она, албанецот или сопругот?
pronevera
pronevera

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби сите тројца еТи си Она, албанецот или сопругот?
pronevera![]()
... не е можно, односно тоа не е љубов, туку мазохизам ако на жената тоа и’ е моментален новооткриен фетиш можеби ќе и’ се здосади и ќе и’ помине, но, не знам зошто имам чувство дека се работи за обратна ситуација, односно Албанка е мажената со две деца, а неситуираниот дупач е Македонец!Me interesira za mislenje. Ona 45 godini mazena so dve deca makedonka od 32 godini nezenet albanec (ne situiran). Ona zatreskana do gusa vo nego a za nego neznam dali glumi ili vistina e zatreskan. Ona I na soprugot I na decata kazuva za vrskata. Cel den e vo sostojba da se seksa so nego. Bez sram I perde. Segde i sekogas.Me interdira dali e mona takva ljubov.
Ќе ти помине без гајле. За некој месец ќе си како нов, биди активен секој ден физички!Баш и тоа го доживувам, таква личност сум што тешко преболувам а многу лесно се предавам на чуствата, општо за се.. Баш вчера се сретнавме т.е се разминавме, во брзање рече само здраво. После беше насмеана, расположена додека јас се тресев, анскиозност ме фати.. Не знам премногу мие тешко на душава, ме фаќа криза, ко се разделивме првите денови заспивав со диезепам, уште е пресно 2 недели има само..
Баш и тоа го доживувам, таква личност сум што тешко преболувам а многу лесно се предавам на чуствата, општо за се.. Баш вчера се сретнавме т.е се разминавме, во брзање рече само здраво. После беше насмеана, расположена додека јас се тресев, анскиозност ме фати.. Не знам премногу мие тешко на душава, ме фаќа криза, ко се разделивме првите денови заспивав со диезепам, уште е пресно 2 недели има само..
Пријави ја во полиција.Помина веќе подолго од година од кога со мојата поранешна вереница ставивме крај на се , но таа и понатаму ми пишува пораки ми се јавува од непознати броеви и незнам уште што не. Ја прашав зошто ме бараш гледаш дека не те барам? Одговорт е кој ќе и забранел да ми се јавува... Незнам што да правам пробав буквално се и пак ќе ископа начин да дојде до мој број или профил не сакам да ме бара зошто едноставно не продолжи ? Доста ме удави сите години кои ги поминав со нејзе.
Помина веќе подолго од година од кога со мојата поранешна вереница ставивме крај на се , но таа и понатаму ми пишува пораки ми се јавува од непознати броеви и незнам уште што не. Ја прашав зошто ме бараш гледаш дека не те барам? Одговорт е кој ќе и забранел да ми се јавува... Незнам што да правам пробав буквално се и пак ќе ископа начин да дојде до мој број или профил не сакам да ме бара зошто едноставно не продолжи ? Доста ме удави сите години кои ги поминав со нејзе.
Mozda saka da ste vo kontakt samo za casual sex.Помина веќе подолго од година од кога со мојата поранешна вереница ставивме крај на се , но таа и понатаму ми пишува пораки ми се јавува од непознати броеви и незнам уште што не. Ја прашав зошто ме бараш гледаш дека не те барам? Одговорт е кој ќе и забранел да ми се јавува... Незнам што да правам пробав буквално се и пак ќе ископа начин да дојде до мој број или профил не сакам да ме бара зошто едноставно не продолжи ? Доста ме удави сите години кои ги поминав со нејзе.
Типична предливадарска фаза. Ти си останал последен воз за брак и деца и колку и да не си чинел кога сте раскрстиле сега се кае за тоа и сака да ти се врати. Советите од другарките "остави го, ќе видиш подобро ќе ти биде сама" изгледа не функционирале баш и во реалниот живот кога требало сметки да се плаќаат.Помина веќе подолго од година од кога со мојата поранешна вереница ставивме крај на се , но таа и понатаму ми пишува пораки ми се јавува од непознати броеви и незнам уште што не. Ја прашав зошто ме бараш гледаш дека не те барам? Одговорт е кој ќе и забранел да ми се јавува... Незнам што да правам пробав буквално се и пак ќе ископа начин да дојде до мој број или профил не сакам да ме бара зошто едноставно не продолжи ? Доста ме удави сите години кои ги поминав со нејзе.
Moze se kae zgreshila i sega saka nazad. Ako ja saka neka i prosti.Типична предливадарска фаза. Ти си останал последен воз за брак и деца и колку и да не си чинел кога сте раскрстиле сега се кае за тоа и сака да ти се врати. Советите од другарките "остави го, ќе видиш подобро ќе ти биде сама" изгледа не функционирале баш и во реалниот живот кога требало сметки да се плаќаат.