- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.895
- Поени од реакции
- 11.877
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу ти е смешно а?
ТрчајКако да се преболи побрзо, има ли некој начин за таа болка побрзо да помине за кого си се приврзал многу за личноста и на крај трас на земја?
Како да се преболи побрзо, има ли некој начин за таа болка побрзо да помине за кого си се приврзал многу за личноста и на крај трас на земја?
Ништо не помага од ден на ден се полошо и полошо..послушај го чичко ти Бора Чорба, ,,пронаѓи цуру сумљивог морала, она је сервис за уморну душу,, и ке бидеш ок.![]()
Riblja Čorba - Zvezda Potkrovlja I Suterena
Diskografija http://thepiratebay.se/torrent/5114202Riblja Čorba - Zvezda Potkrovlja I SuterenaAlbum: Kost u grluwww.youtube.com
de de, polekaaaНишто не помага од ден на ден се полошо и полошо..
Да си ми жиииив бураз, бар ме насмеа со песнава хаха, до негде е во право Иљоde de, polekaaa
teraj kafani so kvalitetna ekipa, i nemas muke posle
Се зависи од тоа колку си ментално јак..Ја порано многу лесно се заљувував а убитачно тешко преболував.Додека мислиш на неа и те тепа криза "као на дрогама" биди сигурен дека неа ја боли дундата за душевната болка низ која проаѓаш(ми се има десено до сега сто пати).Додека ти мислиш на неа..таа у моментот мисли на своите факинг нокти,боја на коса или ред други глупости или се договара со пријател(к)и да излезе навечер и да се пројде убаво,весело и насмеано.Овие работи кога ќе ги имаш во предвид као почетна точка после полесно ќе ти биде да ја отстраниш од мозокот као препрека и му овозможиш нормално функционирање и тераш понатаму..Како да се преболи побрзо, има ли некој начин за таа болка побрзо да помине за кого си се приврзал многу за личноста и на крај трас на земја?
Е ова не го разбирам. Млад, жив, здрав, ќе се замараш за некоја си шо ја боли таквата за тебе.Ништо не помага од ден на ден се полошо и полошо..
Се зависи од тоа колку си ментално јак..Ја порано многу лесно се заљувував а убитачно тешко преболував.Додека мислиш на неа и те тепа криза "као на дрогама" биди сигурен дека неа ја боли дундата за душевната болка низ која проаѓаш(ми се има десено до сега сто пати).Додека ти мислиш на неа..таа у моментот мисли на своите факинг нокти,боја на коса или ред други глупости или се договара со пријател(к)и да излезе навечер и да се пројде убаво,весело и насмеано.Овие работи кога ќе ги имаш во предвид као почетна точка после полесно ќе ти биде да ја отстраниш од мозокот као препрека и му овозможиш нормално функционирање и тераш понатаму..
Баш и тоа, според тоа што го забележав вчера како да не и гајле.. Се трудам некако да се стабилизирам, да влезам во колосек, ама слабо оди, гледам што повеќе физички да бидам активен да трошам енергија, ма да има кризни моменти шо во мозоков ми настанува бум..Е ова не го разбирам. Млад, жив, здрав, ќе се замараш за некоја си шо ја боли таквата за тебе.
Буквално си правиш проблеми од ништо и си влагаш сам у депресии. Ало сине, ти раскинала ти раскинала, сеа вени ќе сечеш? Иди земи јади пиј шетај со друштво, фокусирај се на работата (ако немаш, најди си), иди у теретана вежбај.
Колку и да мислиш дека таа била посебна или нема да најдеш таква пак или којзнае што, сите поминале низ тоа. Само никој не знам што драматизирал волку.
Со лежење дома и самосожалување ништо нема да се подобри. Ќе си искочиш и ќе си најдеш друга, па со неа ќе имаш исто проблеми и се надевам нема вака да реагираш, само еден може да биде женското у врската.
Фати се за мудата и надвор низ врата со друштво, или ќе чекаш некоја дома да ти дојде ко на порничине, демек тушот и се расипал?