Пак не ми кажа како те омаловажувам..затоа што го искажав моето мислење..Таква прикаска и муабети од недораснато и разгалено детенце кај тебе дома..Jas javno tuka sum se pretstavil što sum po struka i ne se krijam zad zavesi kako tebe i ušte nekolcina ovde prisatni ebiveteri..... Ne me navreduvaš čitaš li be što pišuvaš? Sekako deka imaš pravo na mislenje pa makar i pogrešno, no nemaš pravo da me omaložuvaš razbra? Jas ako nekoj ima sprotivno mislenje ne go omalovažuvam tuku probuvam da svati deka greši, ako ne uspeam prekinuvam diskusija.
Ama ako nekoj igra kurot kako tebe togaš i će si dobie ona što i si go zaslužuva.
Овде може и шамарчиња да летаат а и газето да ти го исплескаат за секоја кажана глупост или неточна работа па потоа плачи колку сакаш .зборам во метафорично смисла За да Разбереш
Прочитај го првиот твој коментар и мојот коментар со ладна глава и кажи ми кој кого навредува а тоа значи омаловажува..мислам дека до толку си писмен..но можеби и ќе згрешам...ако најдеш било какво омаловажување јас јавно ќе ти се извинам..ама се сомневам во оваа
омаловажување..
Поука :Форум значи јавно мислење и не за Плачковица кои не поднесуваат други мислења или начин на презентирање на работите..
Автоматски споено мислење:
Јас јавно сум се претставил кој сум и што сум и што сум работел..дури и сум имал доблест и совест да се извинам јавно на овој форум кога не сум бил во право..
Ама се сомневам оти ја има ти..
Пошто се правиш паметен и мислиш оти по секоја цена мора ти да си во правоSosema si vo pravo, so mala ispravka senzorot MORA da bide vo strujata na turbinata.
Sum pravel probi kaj nekolku klimi epten e važno kade stoi, duri i milimetri se važni. Kaj mojata go potrefiv mestoto i sega raboti bez primetni oscilacii a e od ovie glupi kinezi..... probite so prodolžuvanje na kabelot i stavanje nadvor od na pola metar od tavanot tek ne se uspešni i ne se rešenie.
I ti si apsolutno vo pravo, no taka e kako što e. Nema zošto korisnikot da šteluva senzori i da gata vo grav koja e vistinskata položba na senzorot.
Izgleda deka e malce posložena problematika povrzana so mestopoložbata na nadv. edinica, blisku do tavan ili bočen zid pa kinesčinjava se nesposobni da rešat edna ravenka so tri nepoznati.
No ete jas za sebe si najdov rešenie, a može bilo koj so malce poveće trpenie, a koj ne seka neka si plati poveće i će si dobie toa što će dobie.
Еве ти и слика од кај мене со изваден сензор,па сеа те прашувам зошто ја ставиле пластиката црна и зошто инженерите сондата ја ставаат под пластиката а не надвор ,оти се глупави..има нешто..а тоа со вадење не менува скоро ништо дури и полошо може да направиш.ама знаеш ние сме најпаметни
Се сомневам оти ќе одговориш..што е тоа нешто ..зошто е пластиката ставена..
Attachments
-
4,5 MB Прегледи: 44
Последно уредено: