Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
sam si se narece gomno... i u pravo e za toa.
Пример ти си офчар у Аустрелија.Тоа за тебе е комплимент,ама за офците е навреда.Колку ја бугар,толку ти акал да видиш.
Гомно е човечка особина,независно што е по националност.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.524
Поени од реакции
24.800
Пример ти си офчар у Аустрелија.Тоа за тебе е комплимент,ама за офците е навреда.Колку ја бугар,толку ти акал да видиш.
Гомно е човечка особина,независно што е по националност.
ti rekov de u pravo si, em si bugar em si gomnar. dzabe laesh

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.464
Поени од реакции
9.169
Видеово е УРНЕБЕС! :icon_lol:
Дошле Мицко и Димче у Благоевград и Бугариве се шекнаа, кравава на 1:53 па нешто демек покажува кон Димче да се тепа аиии хахаха
Micko vo uloga na smiren fraer, “ne mi maftaj so rakata “. Haha

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.111
Поени од реакции
3.864
Никој не спомна, приметив по сликите што ги објави Левица, а и на едно од видеата овде, дека на отварањето на клубот присуствуваше и Никодим Царкњас. За мене е тој најманга и најмакедонец. Со години преживуваше голготи во Егејска Македонија (и плус по телевизии каде одеше и отворено им кажуваше на грчиштата дека е Македонец), им беше трн во око и успеа и гледам пак добро се држи.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.161
Никој не спомна, приметив по сликите што ги објави Левица, а и на едно од видеата овде, дека на отварањето на клубот присуствуваше и Никодим Царкњас. За мене е тој најманга и најмакедонец. Со години преживуваше голготи во Егејска Македонија (и плус по телевизии каде одеше и отворено им кажуваше на грчиштата дека е Македонец), им беше трн во око и успеа и гледам пак добро се држи.
Плус да додадам дека претходната недела ја отвори првата црква што ќе служи на македонски јазик во Егејска Македонија, во Соботско. БРАВО

Член од
15 ноември 2013
Мислења
1.534
Поени од реакции
2.648
Завчера ми кажуваше другар, ги собрале на тим билдинг со колегите од Бугарија (истите имаат во МКД, таму и низ други места низ Европа), вика накурчени упм, цела вечер инает терале и на крај се искарале :pos:
Ако од академски граѓани/програмери имаш ваков однос, можам да замислам на кое дереџе е просечни Ганчо :D
Колкава ниска самопочит треба да имаш да работиш во татарска фирма при толку западни фирми во државава. Не знам дали другар ти е во ИТ ама имам многу познаници што се вработија во татарски фирми ради поголеми плати.
Од секогаш имав distrust кон тие фирми пошто претпоставував дека би ми се случувало тоа што му се случило на другар ти.

D

Deleted member 53418

Гостин
Во коментарите има видео што неможам да споделам линк, но еве слика од видеото.
Прегледај го приврзокот 349945
Педерска фора на татарите, нема многу луѓе кои живеат околу мостов па затоа вака се понашале нека поминеле 500 метри подоле кај школото да постават знаме да видат што ќе ги снајде. Дневно на мостов ако поминуват 50 луѓе премија е.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
Колкава ниска самопочит треба да имаш да работиш во татарска фирма при толку западни фирми во државава. Не знам дали другар ти е во ИТ ама имам многу познаници што се вработија во татарски фирми ради поголеми плати.
Од секогаш имав distrust кон тие фирми пошто претпоставував дека би ми се случувало тоа што му се случило на другар ти.
Не е Татарска, Евреи се газдите родени и израснати во САД, а имаат канцеларии во: Полска, Татаристан, Македонија и не сум сигурен во која од државите на источниот блок.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.536
Поени од реакции
22.193
Од толку крадење, се сведе на едно УСБ. Кутриот Македонец. Типичен комунист, секогаш сака да украде нешто.
Mozebi, ama uvek sme ve ebavala vas fasisti. Gledam Apasiev deluva vo toj duh. Kakva klosarija ste bile, neverovatno.

Щипянецъ

македонски Бугарин
Член од
21 декември 2011
Мислења
1.627
Поени од реакции
719
Mozebi, ama uvek sme ve ebavala vas fasisti. Gledam Apasiev deluva vo toj duh. Kakva klosarija ste bile, neverovatno.
Очигледно крадењето е нормално за вас. Не е така овде.

А за тоа кој е фашист, може да се види резултатот од исвиркувањето на бугарската химна на фудбалскиот натпревар - 14.500 евра казна. Кога нè посети северномакедонскиот тим, бевте пречекани од Европејци. Добро е да се знае кој е примитивен, а кој Европеец.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.536
Поени од реакции
22.193
Очигледно крадењето е нормално за вас. Не е така овде.

А за тоа кој е фашист, може да се види резултатот од исвиркувањето на бугарската химна на фудбалскиот натпревар - 14.500 евра казна. Кога нè посети северномакедонскиот тим, бевте пречекани од Европејци. Добро е да се знае кој е примитивен, а кој Европеец.
Kurovmi ste Evropejci. Ovde ve smetaat za beter od ciganite. Tuku ako me prasuvas mene dobro ste pominale vo Skopje, trebase so kjotek da ve ispratat ama toa ni e mana kako narod. Uvek sme blagi prema tie sto sakaat da ne gazat.

Kajgana Shop

На врв Bottom