- Член од
- 25 декември 2019
- Мислења
- 1.873
- Поени од реакции
- 2.850
Лилето што мајка бара таму, гласаше за промена на името.
Лилето што мајка бара таму, гласаше за промена на името.
Пример ти си офчар у Аустрелија.Тоа за тебе е комплимент,ама за офците е навреда.Колку ја бугар,толку ти акал да видиш.sam si se narece gomno... i u pravo e za toa.
ti rekov de u pravo si, em si bugar em si gomnar. dzabe laeshПример ти си офчар у Аустрелија.Тоа за тебе е комплимент,ама за офците е навреда.Колку ја бугар,толку ти акал да видиш.
Гомно е човечка особина,независно што е по националност.
Micko vo uloga na smiren fraer, “ne mi maftaj so rakata “. HahaВидеово е УРНЕБЕС!
Дошле Мицко и Димче у Благоевград и Бугариве се шекнаа, кравава на 1:53 па нешто демек покажува кон Димче да се тепа аиии хахаха
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Плус да додадам дека претходната недела ја отвори првата црква што ќе служи на македонски јазик во Егејска Македонија, во Соботско. БРАВОНикој не спомна, приметив по сликите што ги објави Левица, а и на едно од видеата овде, дека на отварањето на клубот присуствуваше и Никодим Царкњас. За мене е тој најманга и најмакедонец. Со години преживуваше голготи во Егејска Македонија (и плус по телевизии каде одеше и отворено им кажуваше на грчиштата дека е Македонец), им беше трн во око и успеа и гледам пак добро се држи.
Колкава ниска самопочит треба да имаш да работиш во татарска фирма при толку западни фирми во државава. Не знам дали другар ти е во ИТ ама имам многу познаници што се вработија во татарски фирми ради поголеми плати.Завчера ми кажуваше другар, ги собрале на тим билдинг со колегите од Бугарија (истите имаат во МКД, таму и низ други места низ Европа), вика накурчени упм, цела вечер инает терале и на крај се искарале
Ако од академски граѓани/програмери имаш ваков однос, можам да замислам на кое дереџе е просечни Ганчо
Педерска фора на татарите, нема многу луѓе кои живеат околу мостов па затоа вака се понашале нека поминеле 500 метри подоле кај школото да постават знаме да видат што ќе ги снајде. Дневно на мостов ако поминуват 50 луѓе премија е.Во коментарите има видео што неможам да споделам линк, но еве слика од видеото.
Прегледај го приврзокот 349945
Не е Татарска, Евреи се газдите родени и израснати во САД, а имаат канцеларии во: Полска, Татаристан, Македонија и не сум сигурен во која од државите на источниот блок.Колкава ниска самопочит треба да имаш да работиш во татарска фирма при толку западни фирми во државава. Не знам дали другар ти е во ИТ ама имам многу познаници што се вработија во татарски фирми ради поголеми плати.
Од секогаш имав distrust кон тие фирми пошто претпоставував дека би ми се случувало тоа што му се случило на другар ти.
Од толку крадење, се сведе на едно УСБ. Кутриот Македонец. Типичен комунист, секогаш сака да украде нешто.
Mozebi, ama uvek sme ve ebavala vas fasisti. Gledam Apasiev deluva vo toj duh. Kakva klosarija ste bile, neverovatno.Од толку крадење, се сведе на едно УСБ. Кутриот Македонец. Типичен комунист, секогаш сака да украде нешто.
Очигледно крадењето е нормално за вас. Не е така овде.Mozebi, ama uvek sme ve ebavala vas fasisti. Gledam Apasiev deluva vo toj duh. Kakva klosarija ste bile, neverovatno.
Kurovmi ste Evropejci. Ovde ve smetaat za beter od ciganite. Tuku ako me prasuvas mene dobro ste pominale vo Skopje, trebase so kjotek da ve ispratat ama toa ni e mana kako narod. Uvek sme blagi prema tie sto sakaat da ne gazat.Очигледно крадењето е нормално за вас. Не е така овде.
А за тоа кој е фашист, може да се види резултатот од исвиркувањето на бугарската химна на фудбалскиот натпревар - 14.500 евра казна. Кога нè посети северномакедонскиот тим, бевте пречекани од Европејци. Добро е да се знае кој е примитивен, а кој Европеец.