Tinder

Ф

Флеш

Гостин
interesen moment od voa bumble.
deka zena e osnovac, napravila samo zenskoto da moze da zapocne razgovor vo rok od 24 casa posle match.
i se ok, koga kje dojde red oni prvi da pisat, povekje od hi gif ili smajli tesko :ROFLMAO:

a cel vek drn drn jarinja, maskite ne znaele muabet da pocnat a u. feministke na aparatima :ROFLMAO: gjabe i empowerement i equality, taka a tropat
Ти прават Hi или Хај и оревртено смајли ахаххахааа ..... Царе погоди :LOL: :LOL: :LOL: :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

Темава си беше океј и можеше да прочиташ различни мислења додека не се умеша жена
Ова треба да СВЕТКА СО ЗЛАТНИ БУКВИ И ДА СЕ БОЛДИРА :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::LOL:

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.473
Поени од реакции
3.630
super si e app, si ima korisnici, si ima povekje opcii, ama epten smesen e momentot zensko da pocne muabet, kreativnost -200 :ROFLMAO: ednakvost malo sutra
Тука слабо е, јас ја инсталирав зашто некој ја спомна на темава и ај да видам како функционира. Сите женски ги поминав уште првиот ден. Имав неколку меча и сите со здр или хи почнаа :D

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Ти прават Hi или Хај и оревртено смајли ахаххахааа ..... Царе погоди :LOL: :LOL: :LOL: :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

Ова треба да СВЕТКА СО ЗЛАТНИ БУКВИ И ДА СЕ БОЛДИРА :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::LOL:
Пеер оти го избриша постот за фејк акаунтот? Убаво си имаше напишано анализа колку лајкови, ова она.

Бидејќи си научник во душа, и сакаш експерименти, ај те молам направи 2 фејк женски профили. Еден со некоја камен јака, и еден со некоја што можеш полесно да ја прескокнеш отколку да ја заобиколиш (по можност и мрсна коса, со сите нишани).
И пиши после колку лајкови ќе има првата, а колку втората, вака немаме доволно податоци за да се напише заклучокот.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.625
Поени од реакции
24.999
Пеер оти го избриша постот за фејк акаунтот? Убаво си имаше напишано анализа колку лајкови, ова она.

Бидејќи си научник во душа, и сакаш експерименти, ај те молам направи 2 фејк женски профили. Еден со некоја камен јака, и еден со некоја што можеш полесно да ја прескокнеш отколку да ја заобиколиш (по можност и мрсна коса, со сите нишани).
И пиши после колку лајкови ќе има првата, а колку втората, вака немаме доволно податоци за да се напише заклучокот.
samo da e neatraktivna ili livadarka? :pos:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.625
Поени од реакции
24.999
moze treba da gi grupirame aplikaciite/sajtovite?

mislam deka toa ke im ja olesni rabotata na clenovite sto ustvari neznaat sto pravat ili neznaat sto sakaat....

1. hook up/sex apps
2. besplatni i prosti dating apps
3. (obicno) plateni match making apps

Ф

Флеш

Гостин

Дај бе пеер сеа ти пробај ... Мкд Владе нека направи ливадарка

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.092
Поени од реакции
11.497
1. hook up/sex apps
2. besplatni i prosti dating apps
3. (obicno) plateni match making apps
Да не ја имаш пробано Coffee meets bagel, ми кажаа добра била за дејтинг со азијатки, ама не знам колку е точно тоа.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.625
Поени од реакции
24.999
Да не ја имаш пробано Coffee meets bagel, ми кажаа добра била за дејтинг со азијатки, ама не знам колку е точно тоа.
ne... obicno koristam DIA (date in asia) ili cupid (poveketo aziski drzavi si imaat zasebna) so toa sto prvata e besplatna, vtorata se plaka sitno.

we chat za kineskinji bilo kade, made poslednite 2-3 poslabo e vo melburn, valjda pomalku studentki ima so koronava. plus poslabo kinezi kaj sto ziveam. ako zivees u naselba kade gi ima dosta ili si u centar cesto ovaa e ok, gi ima dosta vo people near by...

vo aus obicno ne se zamaram so aplikacii jas aplikacii koristam koga sum nekade na kratko dur patuvam i nemam bas vreme da gubam na probuvanje koj mesta/barovi rabotat za mene...

plenty of fish vo aus bi rekol deka e najdobra poslednive nekolku god bar od luge sto znam deka koristat.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.940
Поени од реакции
25.405
Ама знаеш да пишеш на форум и да отвориш порничи на нет . Не ме лажи :LOL:
Едно е пишување контакт и порничи, друго е директен контакт со луѓе кои бараат партнер. Ете прашај го Лестер, ќе ти каже. Најдете си некој неженет за експериментирање, остај го човекот да не изеде ќотек ради вас тука.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.625
Поени од реакции
24.999
Едно е пишување контакт и порничи, друго е директен контакт со луѓе кои бараат партнер. Ете прашај го Лестер, ќе ти каже. Најдете си некој неженет за експериментирање, остај го човекот да не изеде ќотек ради вас тука.
a ti? :pos: ili ti maz go tepas?:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom