Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Којзнае во каква депресија е знамето од метропола да заврши на Бајрот :pos::pos:
И погоре бараш разумна дискусија и мислења а види ти што пишуваш, џабе профилот ти е од 2012та кога имаш помалце памет од дете што е 2012то годиште.

И погоре бараш разумна дискусија и мислења а види ти што пишуваш, џабе профилот ти е од 2012та кога имаш помалце памет од дете што е 2012то годиште.
Шо не е точно шо пишав ?

Вас скопјани ве измисли тито бе шанкуре едно , град ви напрај село го напрајвте :drk:

a vie uste si imate drveni mostcinja i sala bez greenje.... :lolzz:

aj moze u 23ti vek ke se opravite.

a vie uste si imate drveni mostcinja i sala bez greenje.... [emoji38]zz:

aj moze u 23ti vek ke se opravite.
Aj nie sala imame nasa kakva takva, vie nisto nemate samo borc [emoji14]
I jas sum @kano od Bitola [emoji23][emoji23][emoji23] kiradzii ednas kale ednas aerdrom utre bog znaj kade za stadionot da ne zboram site sela gi prosetavte [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Tuku drugo mi bese muabeto oti be pederskata vcera ja naprajvte pak ne dojdovte vo Veles da gledame fudbal na pola sat bevte od nas, stvarno ne znam so treba da naprajme ova nema smisla poveke site navivaci na forumot sega se prefrlija a na tribini prazno poarno na fb se mereja kurojte sega tuka a ke dojdi nekoja NG od strana site ne pomocva koja letargija vo drzavata sve ebi veter arno so ostana uste nekoj budala ko nas da odi na tribina oti ke treba kluc da se klaj i na temata

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Се гледа голем напредок на оградата се подобри "крпи". Единствено шо според мене се некако мали и нескладни. Да беа сите малку поголеми и сите иста големина ќе беа топ.

П.С. зошто ги клавате од внатрешен дел?

Веројатно е поради самата ограда. Шипки од сите страни, плус позади старата ограда, ставена и нова повисока, така што ако условно некој ти влета да ги земе, треба две огради да рипаш (знам дека за ова веројатноста е 0), со простор измеѓу.
И во Струмица има онакви испапчени шипки од надворешна кон внатрешна страна и не изгледа убаво ко ќе ставиш знаме.
Во секој случај, треба да најдат чаре, вака на ништо не личи.
Автоматски споено мислење:

Без да се палите, искрено не очекував дека за дебито ќе имате празни столчиња. Кога доаѓа Вардар имате повеќе луѓе отколку капацитетот, плус некои не успеваат да влезат, а вчера не беше ни испилнета салата 100%.
Слаба еуфорија некако, а и слабо навивање. Убав притисок од цела публика, ама како навивачка група слабо издание ко за деби годинава.
Кога ја вртеа камерата кон вас, само првата половина од вашиот коп навиваа, тие горе екскурзијанти.

Без да се палите, искрено не очекував дека за дебито ќе имате празни столчиња. Кога доаѓа Вардар имате повеќе луѓе отколку капацитетот, плус некои не успеваат да влезат, а вчера не беше ни испилнета салата 100%.
Слаба еуфорија некако, а и слабо навивање. Убав притисок од цела публика, ама како навивачка група слабо издание ко за деби годинава.
Кога ја вртеа камерата кон вас, само првата половина од вашиот коп навиваа, тие горе екскурзијанти.

Ова е на самиот почеток, некој луѓе уште не беа довлезени, секогаш се прај застој на врата.Имаше празни слолчиња да, ама не многу. Иначе имавме многу пати поќе луѓе од капацитет,не само со Вардар.
Дефинитивно слабо имаше еуфорија за утакмицата, немаше некој посебни најави итн.

Првото полувреме гремеше и навивањето беше топ. Второто полувреме спласнавме многу, премногу луѓе се разочараја заради резултатот, дел и си заминаја порано. Многу лошо игравме.
Навивавме до крај колку се можи, 100тина души останавме и после утакмица 10тина минути...
Играта на ракометарите си го напрај своето, сите имавме поголеми очекувања.
Се на се океј издание, средна оценка. :)

Иначе ме интересира шо е толку смешно со сликата шо ја кладов шо мавате реакции хаха?
Кореографија организирана и платена од нас, 3000 картони за 2те трибини.

Последно уредено:
Се на се океј издание, средна оценка. :)
Кај најдобрата навивачка група на мак тифо не треба да има за ваква утакмица средна оценка,средна оценка можете да си дозволите со Пролет,Бутел,Алкалоид итн.Видете ги утакмиците Вардар кога играше во истото натпреварување што беше во Кале,не зборам за ЛШ тоа е друга димензија.Комити во последниве 15 години за навивање во сала се измислени за вас имаш клипови може да гледаш.

Кај најдобрата навивачка група на мак тифо не треба да има за ваква утакмица средна оценка,средна оценка можете да си дозволите со Пролет,Бутел,Алкалоид итн.Видете ги утакмиците Вардар кога играше во истото натпреварување што беше во Кале,не зборам за ЛШ тоа е друга димензија.Комити во последниве 15 години за навивање во сала се измислени за вас имаш клипови може да гледаш.
Од вакви како тебе и многу слични се блокира темата. Ко ќе прочитам вакво мислење притисоко ми се крева 200та и нормално е да се спуштам на твое глупо-селско ниво и пак темата да замини У курац.

Одговор можи да добијат на форумот само неколку души шо дават конструктивни критики.
За вакви како тебе од сега само игнор.
Бркај си работа и не замарај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom