- Член од
- 24 октомври 2021
- Мислења
- 1.201
- Поени од реакции
- 832
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mts imaa nivna iptv platforma.?Opaa....
Bravo vucic odi samo napred, a nie samo nazad.....
Btw, bidejki srbite si se nacionalisti i si ja sakaat drzavata a imaat golema dijaspora bas vo avstrija, germanija, svajcarija i usa tamu ke odat site ke se portiraat na mtel, kolku sto vidov austria od 01.03 / 150 000 korisnici toa e golem broj za kratok rok... i e za pofalba...Bravo vucic odi samo napred, a nie samo nazad.....
Pri imajne svoj telekom i mreza i infrastruktura, go prodadovme germanci da gi zemaat nasite milioni€ isto i so a1/avstrija, sega ako mavnat dobra ponuda parite srbija ke odat i taka nie em siromastija em so skinati dzebovi...! Ama koga nemame covek kako vucic taka ke bide.... samo na kradejne se misli...
ima, daMts imaa nivna iptv platforma.?
Hehe toa mi se dopagja, mislam deka ke imaat prifatlivi i solidni paketi
Opaa se blizi 26ti....
I jas taka mislam... Ama mislite mi se dali ke odat paralelno na A1 i Telekom.? Ako e taka mozno e da me imaat vo prvite korisnici...Hehe toa mi se dopagja, mislam deka ke imaat prifatlivi i solidni paketi
Mislam deka izrabotuvaat za 500/600mkd povici+sms i 20gb data/3gb balkan roaming+1gb mtelZone.....
Ocekuvame site.... ama. Tk, sto promenil/ponudil, toa isto kako da go nema...duri i Telekabel napravile promena na tarifite, taka da ocekuvame jaka ponuda da zdrma
Preku koi i da odat jas sum zagarantiran vo prvite korisnici, sega sum na Telekabel zatoa sto e makedonska firma i sakam da gi podrzam ama nekako ponudive od pocetok ne se gi promenile taka da odam direktiva na Mtel samo neka ponudat, i sekako ako bide prifatliva cenataOpaa se blizi 26ti....
Автоматски споено мислење:
I jas taka mislam... Ama mislite mi se dali ke odat paralelno na A1 i Telekom.? Ako e taka mozno e da me imaat vo prvite korisnici...
Автоматски споено мислење:
Mislam deka izrabotuvaat za 500/600mkd povici+sms i 20gb data/3gb balkan roaming+1gb mtelZone.....