Телеком Србија влегува во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Bravo vucic odi samo napred, a nie samo nazad.....
Pri imajne svoj telekom i mreza i infrastruktura, go prodadovme germanci da gi zemaat nasite milioni€ isto i so a1/avstrija, sega ako mavnat dobra ponuda parite srbija ke odat i taka nie em siromastija em so skinati dzebovi...! Ama koga nemame covek kako vucic taka ke bide.... samo na kradejne se misli...
Автоматски споено мислење:

Bravo vucic odi samo napred, a nie samo nazad.....
Pri imajne svoj telekom i mreza i infrastruktura, go prodadovme germanci da gi zemaat nasite milioni€ isto i so a1/avstrija, sega ako mavnat dobra ponuda parite srbija ke odat i taka nie em siromastija em so skinati dzebovi...! Ama koga nemame covek kako vucic taka ke bide.... samo na kradejne se misli...
Btw, bidejki srbite si se nacionalisti i si ja sakaat drzavata a imaat golema dijaspora bas vo avstrija, germanija, svajcarija i usa tamu ke odat site ke se portiraat na mtel, kolku sto vidov austria od 01.03 / 150 000 korisnici toa e golem broj za kratok rok... i e za pofalba...
a i od kaj nas ke zemat golem zalak bidejki najgolem del od mk odat po rabota vremeno/postojano tocno tamu svajcarija, avstrija, germanija pa ke imaat roam like home... i toa e prodobivka bidejki osvem zapaden balkan nie sme otseceni od svetot so taa usluga...
ova e moe skromno mialejne

Последно уредено:
Opaa se blizi 26ti....

Hehe toa mi se dopagja, mislam deka ke imaat prifatlivi i solidni paketi
I jas taka mislam... Ama mislite mi se dali ke odat paralelno na A1 i Telekom.? Ako e taka mozno e da me imaat vo prvite korisnici...

Mislam deka izrabotuvaat za 500/600mkd povici+sms i 20gb data/3gb balkan roaming+1gb mtelZone.....

Последно уредено:
duri i Telekabel napravile promena na tarifite, taka da ocekuvame jaka ponuda da zdrma
Ocekuvame site.... ama. Tk, sto promenil/ponudil, toa isto kako da go nema...
Momentalno osvem Lyca sto e najevtin sleden e green so ponudata 599mkd 50+50gb povici+sms Tk, e slab za 500+200 samo 30gb bez sms...
Ocekuvam Mtel da se pokaze..!
Mobilna+internet+tv

Opaa se blizi 26ti....

I jas taka mislam... Ama mislite mi se dali ke odat paralelno na A1 i Telekom.? Ako e taka mozno e da me imaat vo prvite korisnici...

Mislam deka izrabotuvaat za 500/600mkd povici+sms i 20gb data/3gb balkan roaming+1gb mtelZone.....
Preku koi i da odat jas sum zagarantiran vo prvite korisnici, sega sum na Telekabel zatoa sto e makedonska firma i sakam da gi podrzam ama nekako ponudive od pocetok ne se gi promenile taka da odam direktiva na Mtel samo neka ponudat, i sekako ako bide prifatliva cenata

Pusteno e... site ponudi gi ima

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom