Bon Jovi

Ј

јовица11

Гостин
Аја, изгледа пак ќе треба за Белград да идам. Ептен тешко ќе ми падне :vozbud: Едвај чекам!!!:vozbud::vozbud:

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Па би требало да дојдат.Белград веќе е на мапата на турнеите на големите имиња

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Пф, има и тука мажи у геј хулахопки..немора до Белград да идете...

В

Вори

Гостин
Би сакал да дојдат некои други..али ако иам можност ќе одам.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Пф, има и тука мажи у геј хулахопки..немора до Белград да идете...
Јас мислев музиката се слуша, ама ете изгледа некој може и да ја гледа.

Знаеме дека си Ха-це пер, и не слушаш Робин Худзи, само немој да ги* сереш Бон Џови. : )

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Еве му добра песна. Порано (пред едно 3,4 години) го слушав бендов доста...

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Јас мислев музиката се слуша, ама ете изгледа некој може и да ја гледа.

Знаеме дека си Ха-це пер, и не слушаш Робин Худзи, само немој да ги* сереш Бон Џови. : )
Денес луѓе инсистираат да ја гледаат музиката, ја на пример, ја слушам.
Али, видиш, каков човек, таква музика.
Пример, еве види го Макс на профил кај мене, жустар момак, жустра музика.
Види ги пусикет долс, класични бичарки шо палат пубертетлијки, таква и музика праат, чисто сумњам дека некој сериозен ги слуша.. Иако, ја, поштуем да си ги глеам xD
А, Бон Џови, фегет, таква музика и праи, некој таков лејм скрим вади емовски, брка пикиЊа со тужни љубовни песни, абе у глобала, драпа мадиња момакот :)
Избегавам да слушам папучарска музика :)

Еве му добра песна. Порано (пред едно 3,4 години) го слушав бендов доста...

Awww! How sweet of him :pipi:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
А, Бон Џови, фегет, таква музика и праи, некој таков лејм скрим вади емовски, брка пикиЊа со тужни љубовни песни, абе у глобала, драпа мадиња момакот :)
Избегавам да слушам папучарска музика :)

Awww! How sweet of him :pipi:
Не мора да го глушиш и на оваа тема.

Не е ова шоп-шоп-шопинг па да мора да се-се-сереш. Си слушаш еден вид на музика, фурај си во тој фазон. А Џон Бон Џови со неговиот изглед, чисто сумњам дека мора пи4иња преку музика да фаќа, зар не?

Со твоиве теории само покажуваш колку си правиш некои ограничени* хипотетики и претпоставки, базирани на...кхм, на што ги базираш?
На тоа што облекол тесна фармерка?

Иначе ок е, твојот стил и музиката што ја слушаш ти е НАЈДОБРА. Еве, ви го кажувам ова и на тебе, а и на Блајнд. Ај сеа не мора да го серете Бон Џови за да докажувате колку вие се разбирате од музика, и како го слушате најдоброто.

Ок е, мислам дека во 2394724385 постови на 0375643 теми (нулата е намерно прва) ни докажавте дека ја слушате НАЈДОБРАТА И НАЈСОДРЖАЈНАТА МУЗИКА НА ЦЕЛИОТ СВЕТ/УНИВЕРЗУМ/ПОШИРОКО. И артистите кои ги слушате се типци со стил, со кичма, со вокабулар и со најрифови на планетата.
Групите кои ги слушате се за поштуење, не носат тесни фармерки, кур ги боли за пи4ки итн итн.

Сфативме. Вашиот стил е најдобар, now leave Britney alone.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Аааааааа ако иде Џон Бон Џови одам на концертоо :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: и не го сквернавете сеа бре....Џон Бон Џови ФОРЕВР

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
ај ќе ве молам темава не е направена за да се нагрдува џови, туку за да се известат кајганџиите дека треба да се собираат пари за на концерт....
и сите заедно да се собереме и да идеме........
ааааааааа одвај чекааааааааам

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Сфативме. Вашиот стил е најдобар, now leave Britney alone.
Хахахаххаах XD Баш е вака! "Leave Britneey alooneeeee!"
Знаеш дека сум инает, али не те чепкам само ради реченицава XD

A! Патем! Нема конкретен стил на музика кон кој се држам, слушам се од рап до блуз до метал до днб, али коа више слушам рок, барем слушам Нирвана :) Деј донт рили гив а фак абаут бритни! x]

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Хахахаххаах XD Баш е вака! "Leave Britneey alooneeeee!"
Знаеш дека сум инает, али не те чепкам само ради реченицава XD

A! Патем! Нема конкретен стил на музика кон кој се држам, слушам се од рап до блуз до метал до днб, али коа више слушам рок, барем слушам Нирвана :) Деј донт рили гив а фак абаут бритни! x]
E sea mu onadi mamata........ :toe::toe:

В

Вори

Гостин
Нирвана е Нирвана нема збор..но треба да се почитува и Бон Џови..јесте да малце е комерцијала,ама има комерцијални бендови кои се стварно добри.

П

Паган-др

Гостин
Добро бе шо го тупите Џон Бон Џови дали облекол тесна фармерка, какви пи4иња лови со песните. Ако не ти се свиѓаат неговите песни, неговиот стил терај понатаму. Остај некој што го слуша да се порадува малце.

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Ајдеееее пак почнаа да споредуваат улични безделничари со легенди...:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom