Ј
јовица11
Гостин
Аја, изгледа пак ќе треба за Белград да идам. Ептен тешко ќе ми падне Едвај чекам!!!
Јас мислев музиката се слуша, ама ете изгледа некој може и да ја гледа.Пф, има и тука мажи у геј хулахопки..немора до Белград да идете...
Денес луѓе инсистираат да ја гледаат музиката, ја на пример, ја слушам.Јас мислев музиката се слуша, ама ете изгледа некој може и да ја гледа.
Знаеме дека си Ха-це пер, и не слушаш Робин Худзи, само немој да ги* сереш Бон Џови. : )
Еве му добра песна. Порано (пред едно 3,4 години) го слушав бендов доста...
Не мора да го глушиш и на оваа тема.А, Бон Џови, фегет, таква музика и праи, некој таков лејм скрим вади емовски, брка пикиЊа со тужни љубовни песни, абе у глобала, драпа мадиња момакот
Избегавам да слушам папучарска музика
Awww! How sweet of him
Хахахаххаах XD Баш е вака! "Leave Britneey alooneeeee!"Сфативме. Вашиот стил е најдобар, now leave Britney alone.
E sea mu onadi mamata........Хахахаххаах XD Баш е вака! "Leave Britneey alooneeeee!"
Знаеш дека сум инает, али не те чепкам само ради реченицава XD
A! Патем! Нема конкретен стил на музика кон кој се држам, слушам се од рап до блуз до метал до днб, али коа више слушам рок, барем слушам Нирвана Деј донт рили гив а фак абаут бритни! x]