Tinder

Член од
7 јануари 2020
Мислења
140
Поени од реакции
103
Сајбер секс.
сакам да кажам дека има дечки кои што се глуви или кои што носат слушен апарат ама не слушаат баш добро. Инаку да - отсекогаш сакав да сретнам некоја девојка која е "паметна" и духовита која со тебе никако не може да биде монотоно и да излезете на Date. Ама можеби јас сум си виновен што не ги барам по социјални друштвени мрежи. Некако ме смара

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.328
Поени од реакции
21.637

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Хм, не си свесна колку си грешка, ме мрзи да ти објаснувам, за да увидеш што се случува мора да поживееш некое време.
Овие тука имаат повисок процент на разводи отколку бракови :D
Секој изневерува со кој стигне, барем од тоа што гледам досега, ама „домаќинлук левел“ му е во минус.
Искрено не гледам што има врска ова што си го пишал со мојот пост.

Ниту јас, ниту жена ти, ниту било која нормална жена што има две чисти и инвестирано во себе како личност нема да земе 15 години постар острелијанец што бара жена пошто пото колку да се одомаќини со било која.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.626
Поени од реакции
25.003
Искрено не гледам што има врска ова што си го пишал со мојот пост.

Ниту јас, ниту жена ти, ниту било која нормална жена што има две чисти и инвестирано во себе како личност нема да земе 15 години постар острелијанец што бара жена пошто пото колку да се одомаќини со било која.

najjako e ova koga nekoj zbori vo ime na site be... abe glej si za sebe i ostaj drugite neka teraat kako mislat... 15 god moze za tebe se mnogu za nekoj ne se. zena mu na makron e 25 god postara od nego lol

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
najjako e ova koga nekoj zbori vo ime na site be... abe glej si za sebe i ostaj drugite neka teraat kako mislat... 15 god moze za tebe se mnogu za nekoj ne se. zena mu na makron e 25 god postara od nego lol
Па јас не верувам дека Макрон ја зел жена му пошто пото, не гледам каква врска имаат годините

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
ama veruvas deka nekoj random dijasporec taka posto poto ke se ebava da zeme nekoja 15 god pomlada od mkd? :pos:
Не само што верувам него тоа и сум го видела да се прави.

Ама зашто мене стварно ми се здосади да враќам тука на секоја банална контрареплика као хехе врска немаш што збориш, јас ќе искористам џокер повикај пријател, па нека ви објаснува @Sussaro околу таа практика зимање мажи и жени пошто пото по 35тата година, затоашто нешто повеќе ви лежи неговиот речник, а јас може дека сум женско па ви звучам смешно, не знам еве :)

Со комрадот оваа тема е на долго и на широко разглабана, знам дека околу ова пошто пото зимање ни се преклопува мислењето 100%,а и тој има повеќе нерви од мене да седи тука да ви црта, па изволте.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.626
Поени од реакции
25.003
Не само што верувам него тоа и сум го видела да се прави.

Ама зашто мене стварно ми се здосади да враќам тука на секоја банална контрареплика као хехе врска немаш што збориш, јас ќе искористам џокер повикај пријател, па нека ви објаснува @Sussaro околу таа практика зимање мажи и жени пошто пото по 35тата година, затоашто нешто повеќе ви лежи неговиот речник, а јас може дека сум женско па ви звучам смешно, не знам еве :)

Со комрадот оваа тема е на долго и на широко разглабана, знам дека околу ова пошто пото зимање ни се преклопува мислењето 100%,а и тој има повеќе нерви од мене да седи тука да ви црта, па изволте.
nitu ti nitu on nemate ziveeno nadvor za da znaete kolku e toa komplicirano za posto poto da e. toa moze da vazi za u MKD a za nadvor definitivno ne. prvo za da doneses nekoj vo ostrelija treba da dokazes deka ste imale prilicno dolga vrska. ova ne e voopsto ednostavno i obicno ambasadata pravi istraga do stepen kade zbori so komsii i sto ti ne. vtoro treba da pokazes deka imas odredena suma kapital i si solidno platen da izdrzuvas nekogo. treto i ona najzaebanoto e sto ako doneses nekogo treba da gi "sredis" potoa u novata drzava. toa faka barem 6 meseci...

vo moe najblisko drustvo znam 3ca sto zemale zena od MKD. 0 razvodi. od luge sto gi znam sto napravile taka, moze od 20tina znam samo za 1 razvod i toa zasto deckoto zabega so kriminal... kolku i da ti e cudno ova takvi brakovi uglavno uspevaat i samata situacija gi pravi relativno cvrsti.

jas ne znam deka nekoj se zemal posto poto taka... izvini ama za toa ne mu treba da aka vo mkd. imas miljarda opcii i tuka i poblisku od mkd i sto ti ne. ovde za razlika od mkd ima prilicno dobar noken zivot i za tie so se postari, ima diskoteki kade za da vlezes mora da si nad 28, ima cesto desavki za nad 35itn... golemi gradovi se, polesno e da najdes nekoj nego da se zaebavas so ona sto mkd ima da go ponudi.

okulu razlikata u godinite, sto znam, ima mnogu na koj toa ne im smeta. vo grcija na primer +-10 god bese standard duri i za generaciite rodeni vo 70tite... neznam sega kako e, ama poveketo kolegi sto gi imav od grcija i kipar bas imaa dosta pomladi zeni. na kraj krajeva toa si e individualno i ne gledam sto ima ti zboris u ime na site, kazi si tebe...

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.019
Поени од реакции
42.738
ваљда и се пуштал некој прч од австралија, па затоа и текнало да пише.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.626
Поени од реакции
25.003
ваљда и се пуштал некој прч од австралија, па затоа и текнало да пише.
ne mi lici na chupe :pos: poveke na rekla kazala urbani legendi
Автоматски споено мислење:

женско е, она е голем heartbreaker, то и е професијата.
znam deka e zenska... ne e chupe da i se pustal nekoj od ostrelia, obicno tie vo bt cupinja baraat, prilicno bt rabota e toa... :icon_mrgr:

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
nitu ti nitu on nemate ziveeno nadvor za da znaete kolku e toa komplicirano za posto poto da e. toa moze da vazi za u MKD a za nadvor definitivno ne. prvo za da doneses nekoj vo ostrelija treba da dokazes deka ste imale prilicno dolga vrska. ova ne e voopsto ednostavno i obicno ambasadata pravi istraga do stepen kade zbori so komsii i sto ti ne. vtoro treba da pokazes deka imas odredena suma kapital i si solidno platen da izdrzuvas nekogo. treto i ona najzaebanoto e sto ako doneses nekogo treba da gi "sredis" potoa u novata drzava. toa faka barem 6 meseci...

vo moe najblisko drustvo znam 3ca sto zemale zena od MKD. 0 razvodi. od luge sto gi znam sto napravile taka, moze od 20tina znam samo za 1 razvod i toa zasto deckoto zabega so kriminal... kolku i da ti e cudno ova takvi brakovi uglavno uspevaat i samata situacija gi pravi relativno cvrsti.

jas ne znam deka nekoj se zemal posto poto taka... izvini ama za toa ne mu treba da aka vo mkd. imas miljarda opcii i tuka i poblisku od mkd i sto ti ne. ovde za razlika od mkd ima prilicno dobar noken zivot i za tie so se postari, ima diskoteki kade za da vlezes mora da si nad 28, ima cesto desavki za nad 35itn... golemi gradovi se, polesno e da najdes nekoj nego da se zaebavas so ona sto mkd ima da go ponudi.

okulu razlikata u godinite, sto znam, ima mnogu na koj toa ne im smeta. vo grcija na primer +-10 god bese standard duri i za generaciite rodeni vo 70tite... neznam sega kako e, ama poveketo kolegi sto gi imav od grcija i kipar bas imaa dosta pomladi zeni. na kraj krajeva toa si e individualno i ne gledam sto ima ti zboris u ime na site, kazi si tebe...
Кано искрено не ми е јасно што ти е поентава со репликиве, одговараш комплетно неповрзано, си се фатил нешто за годиниве ко слеп за стап а ова е веќе трет пост каде што ти потенцирам дека годините се најмалку битни у прикаскава, па нешто сега за жена му на Макрон ми збориш па после за некакви забави за 28+ луѓе, мислам стварно работи што немаат врска со муабетов што го почнавме со нсан... стварно не знам што да ти одговорам.

Ок, ете така е како ти што викаш.

Ф

Флеш

Гостин
Резултати за 1 ден на еден фејк згоден Скопјанец .... Дури две девојчиња и ми се пушти ја со муабет како си ,шо праиш :LOL::LOL: :LOL: :pusigo: Јел спавате ли мирно жени ?! Матеј че бере бостани од вас :LOL::LOL::LOL:

1665684963240.png

1665685043731.png

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
obicno tie vo bt cupinja baraat, prilicno bt rabota e toa... :icon_mrgr:
У еден пост викаш дека е тешка процедурата да се донесе жена од македонија во острелија и дека немаат потреба острелијанци за такво нешто зашто имаат забави за старци, у следен пост викаш дека обично во бт се фура пракса за зимање битолски невести во острелија........

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Резултати за 1 ден на еден фејк згоден Скопјанец .... Дури две девојчиња и ми се пушти ја со муабет како си ,шо праиш :LOL::LOL: :LOL: :pusigo: Јел спавате ли мирно жени ?! Матеј че бере бостани од вас :LOL::LOL::LOL:
Смени го "нормален човек", во, да речеме, гурман.

Kajgana Shop

На врв Bottom