UEFA Champions League - Season 2022/23

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Инзаги доби црвен за ништо, а Чави на претходната сам си прегледуаше Вар одлуки.

My даде црвен буквално 30 секунди по истекот на судиското надоплување и 10 секунди пред крај на мечот, зашто овој му покажа дека треба да свири крај.

Абе една Селта ги напика во шише во неделата, пишав и тогаш во темата Ла Лига дека како прлици куртулија, Штеген ги спасуваше.
Интер заслужија победа синоќа, ако по некоја случајност не одат понатаму а тешко да се деси тоа, тој Арслани како и да се вика треба за јајца на трибини да го обесат.
Па 1.50 квота му дале синоќа да победат, кадеее бе не е ова Хуеска па ајде ќе ги потценуваме.
Честито Лига Европа две години по ред :smirce: Големи се шансите и ние да му се придружиме оваа сезона, само шо од Барселона не зависи ништо, а Атлетико си зависат самите од себе, ако ги добијат наредните два натпревари поминуваат група, тешко ама не и невозможно.

Ја сум господин човек бе, пиво е за умрени луѓе како Марио. Wowowo ќе се товам со 7 литра пиво за малце да ме потфати, сехехехекако. Само виски другари мои и Оби, Урко, Марио, Иосоно, Видук, Ширеа, Џони, Ск 92, Ватрен, Марли, Хм Хм, Кастиел, РАТМ, Клипче, Санклер, Донев, Викса, Маркез, Ернесто Че Гевара, Лост Парадајз и Курајбер.

Капки за очи се вика ова. ;) ;) ;) ;) ;)

Башка Стек не пие пиво пошто му горчело. И тоа е се што треба да знаеме за него.
Муабетот ме потсети на случка од една легенда кој пред некоја година седнал во кафич со уште двајца, овие двајцата порачуваат швепс и лимонада, а овој му вели на келнерот: за мене ладно пиво, ама ќе го ставиш на онаа празната маса, не знам како се најдов на иста маса со овие педерите.

Дно е..... кога и кладилници ќе почнат да си играт курташак -.-

01.png

А што го интересира Мурињо тоа? Он со Рома секако ќе се префрли во Конференциска лига.

Само еден тим можеше да си дозволи да внесе млади играчи во игра. Јуве.

Само еден тим можеше да си дозволи да внесе млади играчи во игра. Јуве.

Им ја пушти, затоа не почна со нив од почеток. Иначе 0-5 ќе беше до сега. :sramezliv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom