Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.684
Поени од реакции
7.353
Последните минути ги фатив, искрено криво ми е што не заминаа со три бода.

Математиката што вика за поминување во групата, Плзен да се добиеме инодиме понатака?

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Не е глуп овој Инзаги нели? Црвен доби на завршена утакмица. Ах да, и дозволи да му ремизира најмизерната Барса во последните 20 години место да им запне и да не дозволи да дишат. Измените... ги изцади сите што можат гол да дадат и да чуваат топка.

Аслани исто мисир невиден, сакаше да се прослави место да додаде и да ги решиме. Цркни.
Што ти е со депресивниов коментар???
Интер дека на врвот се во последниве 20 години!!!

Секоја чест и на момците и на Инзаги!!!

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.583
Поени од реакции
6.727
Да се закова преценетава барселона во еуропа лига со Бодо/Глимт се да им се изнамочам лузерско , после 2010 изгубив секаква почит.

Браво за Интер и мудата што ги покажаа , језда Инзаги ја усра на крај со замените ама пружија повеке од добра партија земајки го предвид ростерот и дека играат на Ноу Камп.

Арслани и Беланова никад да не влезат во игра, каков промашај се и двајцата тоа е страшно..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.298
Поени од реакции
46.837
Не е глуп овој Инзаги нели? Црвен доби на завршена утакмица. Ах да, и дозволи да му ремизира најмизерната Барса во последните 20 години место да им запне и да не дозволи да дишат. Измените... ги изцади сите што можат гол да дадат и да чуваат топка.

Аслани исто мисир невиден, сакаше да се прослави место да додаде и да ги решиме. Цркни.
Измените беа логични, али прерани, ама и така имавме 2-3.

Едноставно издишаа пола од играчите, и тие што останаа не можеа веќе, нарочито во одбрана. Ги имавме на крај со Аслани ама ова можеше и у обратен смер да отиде, два пати бевме на тест таков и среќа не потфрливме. Да не се навраќаме сеа толку е, да ни понудеше некој тука 4 поени шо ќе напраевме? Со две раце одма потпис, премија е ова за нас, ако не можеме дома да ги добиеме Плзен после вакви 2 меча со Барса што повеќе? Физиото да не води место Инзаги, тоа мора да се добие, башка до тогаш и Лукаку би требало конечно да се врати.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Последните минути ги фатив, искрено криво ми е што не заминаа со три бода.

Математиката што вика за поминување во групата, Плзен да се добиеме инодиме понатака?
Треба да се добие Плзен дома и идеме далје, затоа што имаме подобар меѓусебен скор од Барса.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.386
Поени од реакции
11.854
Или подобро кажано, треба да имаме МИНИМУМ ист резултат со оној кој што ќе го има Барса против Баерн.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.298
Поени од реакции
46.837
Треба да се добие Плзен дома и идеме далје, затоа што имаме подобар меѓусебен скор од Барса.
Ovaa Barsa moze i glatko da izgubi od Baern doma, ne deka ova treba da ne zasega ama prilicno sum ubeden deka Baern ke ide tamu na pobeda, nakrveni im se, a i koj kur za prvo seuste se borat so Inter :D

Damfris samo moram malce taka da mu ebam majkata u picka ja na nego kopile edno, godina ipol e tuka, uste ne nauci da se ponasa u zadnja faza na akcii, mu trebaat 10 dobri situacii za da konecno ubode nesto dobro. Daj be druze, ostanuj na treninzi poise ako treba majkata da ti ja ebam, izliv dobivam koga go gleam kako userue finalni pasovi.

Glupo e denes da se kritikuva bilo koj, pa i ona piclemeno Aslami na koe noze mu se presekoa koga iskoci sam pred golman, ama ne e deka ne treba da se potencira haosov koj go ima crnovo napred i ni krati po edna dve asalni sansi od utakmica. Mnogu me potseka na Dambrosio koga dojde u timov, ist bese i on na start od kariera kaj nas napred. Ke nauci valjda, nisto drugo ne mu preostanuva. :anco:

Inace Onana, deckovo posle primeniot gol deluvase ko jedini u svetov sto veruva u timov. :tvg: Gi bodrese ko da nema utre, dobro golmance e, ko za 0 evra, uvek deluva deka e na rab na kiks, koj patem ke se desi u bliska idnina sigurno, ama neka go, si vrie, brao.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.233
Поени од реакции
10.294
Се можам да им простам, ама господинот Ашраф Хакими на оваа одбрана ќе направеше дабл дабл голови асистенции. Да им ебам косооките.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.914
Поени од реакции
116.300
Е вака се игра фудбал да ви ебам тоа пацерите, а не како против Рома, Лацио и Милан, ко без душа и без желба за живот. Последниве три утакмици, двете со Барса и онаа со Сасуоло, мораат да бидат зачеток на една добра серија победи. Салерно дома, Фиорентина гости, Плзен дома, ова мора да се унакази без око да ни трепне.

Не знам, не би критикувал никого денес кога цел тим изгина на терен, ете Урко спомнал можда Дамфрис беше така послаб ама што кур дечкото изгина и остави срце на терен. Онана е цар, можеби е на работ за некое време да ми го смени мислењето дека не постои добар голман црнец али ќе видиме.

Инзаги иначе би го тепал со сукало за црвениот на крај, да му ебам тоа папакот глупав земал у 96та се расправа со судии а наша топка беше. Говедо.

И да, дај Боже Госенс да добива поише шанса после голов денес.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Одлична утакмица, покажавме квалитет и желба за надигрување. Штета што не победивме, по се што се случи МОРАШЕ да си одиме со победа.

Сега со победа дома против Плзен имаме сигурен пласман без разлика ако Барса ги победи останатите 2?

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.233
Поени од реакции
10.294
Одлична утакмица, покажавме квалитет и желба за надигрување. Штета што не победивме, по се што се случи МОРАШЕ да си одиме со победа.

Сега со победа дома против Плзен имаме сигурен пласман без разлика ако Барса ги победи останатите 2?
Да.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Се можам да им простам, ама господинот Ашраф Хакими на оваа одбрана ќе направеше дабл дабл голови асистенции. Да им ебам косооките.
И јас тоа мислев....на онај простор да беше Халими мислам дека ќе пукнеше резил на Кампот ....све да му ебам на Кинезите, многу не уназадија со продавањето на Халими....најак десен бек на универзумот.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
И јас тоа мислев....на онај простор да беше Халими мислам дека ќе пукнеше резил на Кампот ....све да му ебам на Кинезите, многу не уназадија со продавањето на Халими....најак десен бек на универзумот.
За ова заслужуваш камшикување пред Епинал.

Kajgana Shop

На врв Bottom