Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некои тука беа спремни да го мењаат Лаутаро со него, да не ги именуваме сеа срамота е, отворен интернет народ чита.Колку е килав овој Кореа.
Во моментов ова што го пружи се вика немање рефлекс, а не пасивност. Кога го гледам како брани, ме потсетува на Борко Ристовски кога се фрлаше пред време на секој шут.Не бе искрено Ханда го газат годините, не е тој истиот од пред неколку години а не беше воопшто лош голман.
Моментално го гледам како многу пасивен, се поткрепа многу на искуство(од типот) а бе шутирај од таму колку сакаш, не влегува ова знам јас имам искуство, и кога ќе видиш бАААМ ГООООЛ, и тек кога ќе ја прави таа мртвата фаца демек што кур да правам ионака ова не се бранеше ми доаѓа да го убијам, па пичка ти матер барем фрли се.
Дамбо е најлуд лик на свет, летоска против Лугано играме пријателска, прва у предсезона, и пошо ниеден првотимец не играше он беше капитен, сместа смени профилна на ФБ кај што е сликан со капитенската лента. Едноставно сонува братот, алфа и омега во екипа, кога е на терен подеднакво е штетен за двете екипи. Врие.Мада тоа е само на хартија пошто очигледно Дамброзио е капитенот на екипава.