Бреј, кај суров пa и со јак надимак, прекумерна сила, overkill, а у исто време се грижи многу за безбедноста на војниците кои многу го сакаат. Каква комбинација од човек, Сер Вилијам Валас и Дарт Вејдер у едно .Пошто не е само добар (офицер), туку е суров (само кон непријателите, наводно). Види му го името ебаго, а после името види му го надимакот.
Наводно бил еден од позаслужните за успехот во Сирија, само имал една „негативност“ за специфичноста на ситуацијата со Украина - ликот бил хард кор применувач на „прекумерна сила“ и безобзирно уништување „без предрасуди“. Ликот е наводно легенда во руските воени кругови, и по добро и по... не толку добро. Војниците наводно го сакаат пошто никад не давал самоубиствени наредби и се грижел за нивната безбедност. Истовремено бил нешто како дефиниција за overkill (ако уште мрда, пукај - ако не мрда, пак пукај - после тоа продолжи уште да пукаш за секој случај).
Некој заебан motherfucker, што би рекле америте. Наводно.
Тоа што првенствено требаше да го разбереш, е дека некогаш е склон кон употреба на она што на запад го нарекуваат „прекумерна сила“. Тоа што не се либи во уништување на противниците - го направило погрешен човек за почетокот на војната. Сега е таман (или барем нужно зло)... Ама ај да не го урочиме (пу, пу), ќе видиме како ќе се покаже. Засега добар старт има, јас би рекол.Бреј, кај суров пa и со јак надимак, прекумерна сила, overkill, а у исто време се грижи многу за безбедноста на војниците кои многу го сакаат. Каква комбинација од човек, Сер Вилијам Валас и Дарт Вејдер у едно .
Текстов погоре на оваа музика да се чита обавезно.
E pa sega nekoj koristi cipovi od masini za perenje Favorit i Neo, nekoj od Samsung i BoshСо игла ја турна бе рускава ракета
Од 80 ракети украинците 41 турнаа.
90 енергетски цели се погодени само денеска. Да сега останува да се види дали ќе ги остават да ги поправат, или ќе ги гаѓаат и тимовите што ќе излезат да санираат.Ќе видиме наредните недела-две дали стратегијата е да се уништи целиот украински енергетски систем и општо Украинската инфраструктура, или ова тука ќе застане.
cekaj sega ke pocnat pak da go molat ilon da im pomogne. nebitno sto rekol pred nekoj den, site se shale, sega treba da pomogne.Не, бидејќи нема интернет.
Не кеки јас гледам патерни. Мостот го бомбардираа доларот до 61 се симна. Се виде нема штета, оп се качи 62.5, денеска ракетираат Русите, отиде на 63.5 … секоја случајност е случајна
Ги броеше или како?Со игла ја турна бе рускава ракета
ne bidi naiven. ako bile urkite ke go roknele i turski tek. toa sto probale a ne uspeale kazuva deka nekoj drug go ima spukano severen tek a ovie posto se sekako ebana stranka sega pokrivaat za niv so nadez deka ke prodolzat da dobivaat pomos.Буквално gang bang им прават. Е сега прашањето е дали ќе бидат задоволени апетитите на форумскиве генерали. Кажете да пренесам ако треба појако.
90 енергетски цели се погодени само денеска. Да сега останува да се види дали ќе ги остават да ги поправат, или ќе ги гаѓаат и тимовите што ќе излезат да санираат.
На темата. Украина изгледа со помош и амин од пријателите од НАТО ги има рокнато Северен Тек1 и 2. Покушале и Турски тек. Затоа чутат како посрани идиотите.
ааааа сука, ја оборија, не ми се веруваСо игла ја турна бе рускава ракета
Тоа што првенствено требаше да го разбереш … РАЗБЕРЕШ …. РАЗБЕРЕШ … РАЗБЕРЕШ
Хистерија, само во реалност земале некоја снимка каде буткаат некое извидувачко дронче.ааааа сука, ја оборија, не ми се верува![]()
Тргна работава со филмскиве музики.
teneke, даj малку намали со глупостите.Со игла ја турна бе рускава ракета