- Член од
- 31 мај 2009
- Мислења
- 1.304
- Поени од реакции
- 2.825
Смешни сте
Друже не коментирај провокативно .
Нема ништо толку лошо во објавата.
Можеби тоа им е начин за да направат добра мобилизација , они си знаат .
Да си гледа секој за себе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Смешни сте
А за што е форумов ако не за коментирање едни други. Се согласувам дека не треба да се провоцира ама не и да не искоментира. Ако сакаш само за себе да си глеаш пушти си официјален и таму глеј си ги своите слики.Друже не коментирај провокативно .
Нема ништо толку лошо во објавата.
Можеби тоа им е начин за да направат добра мобилизација , они си знаат .
Да си гледа секој за себе.
За со ѕвезда им била оваа можеби.Не ли е ова влезот на Калемегдан а не на Скопско Кале?
Или нема врска тврдина е и тоа и тоа па стај го на слика..
И каква врска има ова со најавата?
И каква врска има ова со најавата?

Искрено без никаков хејт ама треба да си луд и да имаш 0 ултрас познавање за на слика за најава да стаиш нешто вакво. Не ме јеби, тој со ја праел ја видел понудата за у Белград и шо си рекол ме интересира начинот на размислување еј да добро е личи на нашето Кале може.... Ај тој ама валјда до објавување треба да ја видат уште 3ца 4ца и никој ништо да не каже. Критично многу критично.Сакав да кажам дека дечките повеќе иделе на тоа да стават Кале, а да не биде исто како пред 1 недела кога се играше исто под Кале со Тфт. Во обид да бидат иновативни направиле според мене грешка што го ставиле Калемегдан.
Сликата од агенцијата ја постирав за да се види од кај им дошла идеата.
Прегледај го приврзокот 347325
Имало забрана за гостински навивачи пишаа вчера.Браво за денешната бројка на Лозари и Комити, со оглед што е работен ден. Дали имаше чкембари во Штип?

Нека пише некој од ФА ако има на форумов како размислувале. Ама јас сум сигурен дека целта им било Кале некое да стават па им дошла идеа, а да не биде истата најјава со нашето Кале. Како и да е и мене не ми се свиѓаат општо сите најјави во ваков стил, иако многу тука ги фалевте.Искрено без никаков хејт ама треба да си луд и да имаш 0 ултрас познавање за на слика за најава да стаиш нешто вакво. Не ме јеби, тој со ја праел ја видел понудата за у Белград и шо си рекол ме интересира начинот на размислување еј да добро е личи на нашето Кале може.... Ај тој ама валјда до објавување треба да ја видат уште 3ца 4ца и никој ништо да не каже. Критично многу критично.
А Комити ги пуштија пред 2 недели.Uste edna zabrana, za koj se igra fudbalot vo Makedonija

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Забрана за денес.Браво за денешната бројка на Лозари и Комити, со оглед што е работен ден. Дали имаше чкембари во Штип?