Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи поука, кога се лета со Визер строго со стар куфер![]()
Мислам дека Wizzair нема врска со handling на куферите. Персоналот на аеродром е задолжен за тоа.
Во Македонија какво работиници има, ништо чудно персоналот на аеродром да ги шутира со нозе куферите.
Аеродромот наплаќа фиксна такса за патник, без разлика дали леташ со Виз или Туркиш и без разлика дали картата си ја платил 1200 денари или 1200 евра.Хммм, викаш исто се однесуваат и со патниците што летаат за 50 евра и со тие за 500?
У принцип мораш да одиш они да ти средат друг лет ако има можностОвие од виззаир уште не одговориле за оштета за дениед боокинг , ги чекам уште 3 4 дена и ке одам преку агенција која ако сте користеле некоја ќе препорачате?
Дали поради тоа што ми немаат понудено да ми средат лет може и за тоа да ги тужам или не
Ке ги вратат ли парите што сум ја платил картата или само тие што ме следуваат 400е пошто е повеќе од 1500 км летот.
Никаков лет не понудија ништо + на аеродром немаше преставници од визаир после 7 дена отидов англија лудница се овие од визаир.У принцип мораш да одиш они да ти средат друг лет ако има можност
иначе нема шанси да земеш повеќе од тие 400€ освен ако летот не ти бил над 2000км
Мислам дека Wizzair нема врска со handling на куферите. Персоналот на аеродром е задолжен за тоа.
Во Македонија какво работиници има, ништо чудно персоналот на аеродром да ги шутира со нозе куферите.
1. Претпоставувам е визаир компанијата. Ако си платил за седиште можеш уште сега да се чекираш. Ако немаш платено седиште чек ин почнува 48 или 72 саати пред летот, ама мораш да го имаш завршено најкасно до 3 саати пред лет ( ова за онлајн нормално)Здраво дечки, алекс овде. ок не .
Имам карта за Германија следен понеделник и прв пат ќе ми е да летам, па сакам да прашам неколку прашања.
1. Кога треба да ја извадам картата и да ја чекирам, дали ден два пред летот или некој саат пред летот е доволно?
2. Имам карта со ранец, дали има некоја врска колку ќе тежи ранецот?