- Член од
- 7 декември 2021
- Мислења
- 151
- Поени од реакции
- 2.315
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе јасно то, ама глупо ми е за напад врз противнички играч да си го однеси. Разбирам ферка со друга група, да пробаш нешто да му земиш ама за ваква глупост…а и дете од 18 години, стаж тешко повеќе од 10тина 15 утакмици да има не верувам дека е многу многу свесен.@Riki94
Ништо страшно бе другар, навивачи сме не сме балетани, чим влегол втерен сигурно знајт дека мојт и со закон да имат проблеми.![]()
Али како му ја даде уште се смеам ахахахахахахахах....Абе јасно то, ама глупо ми е за напад врз противнички играч да си го однеси. Разбирам ферка со друга група, да пробаш нешто да му земиш ама за ваква глупост…а и дете од 18 години, стаж тешко повеќе од 10тина 15 утакмици да има не верувам дека е многу многу свесен.
Добри се, затоа што само дербињата ги гледате и сеха натпреварот.Вие сте добри у ракомет, имате добра публика и атмосфера.
И вие сте добри на фк ама за то клајте слики на рк да ве видиме годинава.Добри се, затоа што само дербињата ги гледате и сеха натпреварот.
Нека стават слики колку биле денес со Јуниор во Кисела Вода, со Голден Арт, Радовиш или Пелистер 2, на домашен терен. Нуларица.

И вие сте добри на фк ама за то клајте слики на рк да ве видиме годинава.![]()
Клајте слика без кореографија ко шо ни пишевте нас да ги видиме тие 15 души зад знамиња. П.с добри сте во шиење да ве земиме во трикотажа ПелистерФ.К. Вардар - Ф.К. Пехчево (01.10.2022)
Прегледај го приврзокот 346850
Прегледај го приврзокот 346851
Прегледај го приврзокот 346852

Боље не, во Скопје не можеме од Битолчанки глава да кренеме, не па во Битола.Клајте слика без кореографија ко шо ни пишевте нас да ги видиме тие 15 души зад знамиња. П.с добри сте во шиење да ве земиме во трикотажа Пелистер![]()
Клајте слика без кореографија ко шо ни пишевте нас да ги видиме тие 15 души зад знамиња. П.с добри сте во шиење да ве земиме во трикотажа Пелистер![]()
Има еден стражар таму можи да ви го закачи по еднаш до 2 патиБоље не, во Скопје не можеме од Битолчанки глава да кренеме, не па во Битола.