Сендвичара "Седмица"

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.429
Добро ок терајте там...немам намера повеќе време да губам...3 дена го тупете за сендвичи...правете што сакате...јас само даде предлог дома да си правете сендвичи пошто се покачени..да ги бојктотирате сите скапи производи дека инфлацијата ни е домашна...та со сила не ве терам...терајте вие купувајте...колку поголема побарувачка толку поголеми цените ќе бидат. Милион луѓе иселени од државата за 8 години...али немајте гајле...се е океј...

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Добро ок терајте там...немам намера повеќе време да губам...3 дена го тупете за сендвичи...правете што сакате...јас само даде предлог дома да си правете сендвичи пошто се покачени..да ги бојктотирате сите скапи производи дека инфлацијата ни е домашна...та со сила не ве терам...терајте вие купувајте...колку поголема побарувачка толку поголеми цените ќе бидат. Милион луѓе иселени од државата за 8 години...али немајте гајле...се е океј...
Па за 7мица е темава ебате волот за што да го тупиме?

Ти мешаш политики со еден ебан сендвич што го покачиле 20 денари па ни солиш памет како тоа требало дома да си го правиме. Ок е се тоа ствар на вкусови се али не го поти со глупости човече. Иселеност и сендвич од 7мица ги поврза у иста реченица. Вакви муабети прават ашљацине пред Спортлајф и Златна Копачка после 12 пива испиени.

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Ова па скопјаниве и кромид им смета. За народ што е спремен војна да води кога се шири хејт за најтапа јадењето што постои сендвич со сув бурек многу маана наодите. :icon_lol:

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.511
Се е според желбата, ти како сакаш така можеш да го направеш според твојте потреби.
Јас мојте сендвичи правам ги со:
една главица лук и кромит,
кечап, лут семф, кашкавал
а мајонез не ставам, исто и компири не пржам со сендвич.
инаку пржени компири не јадам, само варени.

Има и кашкавал растопе се, не се гледа на сликата, внатре е.
некогаш знам и наместо кашкавал зденка да ставам.
друга варијанта ми е сендвич со пилешки стек сецкан, краставички, семф, главица лук,кромит(нормално мора да има тоа)
некогаш пошто мали се лепчињата за бургер земам од цел леб направам сендвич.

Тоа се мојте начини, мене така ми одговара. Вие нормално можете да направете според важи потреби.
Прегледај го приврзокот 346607
Чек, овие со светло, и на тацна ми личат како да си ги спремал за дејт, а и кромид не си ставил :цицки:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.403
Поени од реакции
24.554
Ова па скопјаниве и кромид им смета. За народ што е спремен војна да води кога се шири хејт за најтапа јадењето што постои сендвич со сув бурек многу маана наодите. :icon_lol:
naprotiv... dracevski kromid e svetski brend

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.851
Поени од реакции
23.203
Вишок време и тоа е, војната веќе престанав да ја пратам единствено пред спање да се види до каде се на Бодидхарма нуклеарките . Пародијата северен фиром не е политика, туку комедија и треба да се смести во чек дис аут.
Темава последните страници е интересна за читање, 1вс10, сендвичите на inconito vs 100% свежо јушеко месо како што пишува во 7ца. А и 10 поста хејтање на кромид. Недај бпже да ве викне човек на џигери со лук воАлтан и тоа ќе ви смета и ќе најдете маана. :icon_lol:

Иначе и јас си посетувам еднаш месечно седмица, бош ден кога немаш идеја за јадење е ок. Штета недела што не работи, топ ден ќе е за 7ца.
Многу оф топик забегавме друже. Избришав коментар. Нема смисла.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.429
Чек, овие со светло, и на тацна ми личат како да си ги спремал за дејт, а и кромид не си ставил :цицки:
Има не се гледа...
Како може јадење без кромид? Да дозволам у сендвичо да нема кромит? Па нема шанси!

Член од
28 август 2013
Мислења
4.368
Поени од реакции
13.296
Од кога ја прати таа тужната слика од 2 бајати лепињи и кило кромид, нема објаснување со типов тоталка е.

Го руга Мкдоналдс демек

А сам не видел што ни прати тука. На што личи ова жити мајка кромид начукано на цело лепче пошто плескавицата е 25 грама собрана и скисната ко курац. Буковец пука ќе ти чади цела недела. Ниту сос, ниту мајонез, ниту кашкавал... Ова гризаш и не излагаш од дома на боловање идеш.
Прегледај го приврзокот 346602
Цела лента гастрогард ќе отиде за борба со киселината и кај ќе ќарот тука

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Утре ќе одам Ск фудбал да гледам планирам да збуцам еден хамбургер од Седмица во Автокоманда што е во склоп на МакПетрол.
Фрапантна информација, од круцијално значење за утрешниот живот низ Скопје.
Бомба од инфо. Ти благодарам на овој апдејт од името на сите членови на форумов.

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.714
Поени од реакции
9.545
Фрапантна информација, од круцијално значење за утрешниот живот низ Скопје.
Бомба од инфо. Ти благодарам на овој апдејт од името на сите членови на форумов.
Nema problem Ilinden.

Kajgana Shop

На врв Bottom