Наш Дарди на апаратимаne e ova nekoja filozofija da se napravi. rusite se koncentriraa na drugi raboti. ova da treba da go proizvedat za godina/dve moze bez problem drzava ko srbija da go sklopi ne pak rusija. ne gledam nesto mnogu tesko, pogotovo ako veke imas know how da sklopis prost dron.
toest eve ti imaat veke nesto pokomplicirano napraveno...
si moze... zelenski u nekoj rov go krijat ili u polska e?Стариот и шојгу в кафана заглавиле
Кога ги прашав да ми даат некој бугарски форум, сличен на кајгана. Молк. Штама, никој не даде предлог.Za moment si pomisliv na bugarski forum sum.
Se nakotija be ko voski plemeto da im go ebam bugarsko. Sekoj vtor post nivni e.
Некни по фронт шеташе, нема да ме чуди сега и во москва да вечера во некоја меанаsi moze... zelenski u nekoj rov go krijat ili u polska e?
u moskva malku potesko a fronovi doma ko prosetka u park mu se... denovive kako mu gi kinat generalive po grobista ke bide dosta zafaten... vazno mrda (seuste)Некни по фронт шеташе, нема да ме чуди сега и во москва да вечера во некоја меана
Kopilinja predavnickiКога ги прашав да ми даат некој бугарски форум, сличен на кајгана. Молк. Штама, никој не даде предлог.
Се мо изгледа дека овие наши бугари се. Па кога ќе видиш во Германија повеќето дека се…
Немаат гајлеu moskva malku potesko a fronovi doma ko prosetka u park mu se... denovive kako mu gi kinat generalive po grobista ke bide dosta zafaten... vazno mrda (seuste)
баки, у руската армија сигурно има неколку стотини генерали. Не е тоа Македонија. Иначе 90% од тие панини сликички им беа фалцификати.Немаат гајле
Од руски генерали цел албум панини собраа па еве немаат гајле русиве пак победуваат
samo eden album? pa po 10 pati ima nekoj sto umrea pogotovo od ghost of kiev, toj kako gi tepase crveniot baron moze voda da mu nosi.Немаат гајле
Од руски генерали цел албум панини собраа па еве немаат гајле русиве пак победуваат
Може уште, има дупки во сегашниве санкции.Жити сè па скоро сите санкции ги ставивте, зарем има уште неколку?