Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам што сте се запнале за Тухел мене не ми праи ќеф и него кариерата моментално му иде во надолна линија беше ПСЖ со прејак состав па Челзи и сеа кај нас му е едно скалило подоле. Малце wannabe Клоп лик што се пелтечи по аут линија и често бива да биде исклучен ко нашиов моментален Лимени.Имале контакти со Тухел.
Тој еден фудбал што игра, атомска тики-така.![]()
Не сум и јас за Тухел, незнам каде прочита.Не знам што сте се запнале за Тухел мене не ми праи ќеф и него кариерата моментално му иде во надолна линија беше ПСЖ со прејак состав па Челзи и сеа кај нас му е едно скалило подоле. Малце wannabe Клоп лик што се пелтечи по аут линија и често бива да биде исклучен ко нашиов моментален Лимени.
Единствен од топ имињата би го избрал е Зизу едноставно Јуве лик е човекот и самиот тоа не го крие што не значи инстант резултати со овој моментален тим бидејќи човекот имаше прајм Реал Мадрид тие Модриќ Крос и Касемиро и без тренер ќе газеа, а тука го чека целиот отпад од ПСЖ.
Мислам дека Алегри и да ги имаше тие фамозни Киеза, Погба, Рабио, Лока ништо подобро немаше да се деси кога системот не постои пак ќе трбаше Киеза сам да ровари и да проаѓа 3ца играчи во полуконтра и нормално дека шансите за потешки повреди се големи кога очекуваш од еден човек се сам да направи за жал немаме Меси во тимот...
Конте е подобар тренер од Алегри и тоа е јасно видливо за секој просечен човек кој гледа фудбал последните 15 години. Онака, класично подобар, во секој аспект во кој би можеле да се споредат двајца тренери на слична возраст.Омилениот на Мондонико.
Човекот што не може да помине групи во ЛШ.
Битно за лига е бог и батина.
Де Лигт нека си фати место у Баерн нема изиграно саглам утакмица, а не уште да објаснува како нешто во Јувентус не му штимало. Повеќе збори за Јуве отколку утакмици што има изиграно.Ќе изгубевме 2:0 од Бенфикa наместо 2:1 ко Тот со Спортинг.
У секој случај, Алегри не знае да даде менталитет, а и за''рѓал за време на паузава па и таја флексибилност што го красеше сеа ја нема.
Конте е идиот, ама факт е и тоа шо го препороди Јуве.
Btw,
“I really enjoyed my time at Juventus, but felt the time had come for a fresh challenge,” De Ligt told NOS while on international duty with the Netherlands.
“Juve are a great team, but coming here was another step up for me, because Bayern have the ambition to win the Champions League. I didn’t get the sense of that at Juve.”
Najsmeshno znaesh shto e brat? Pirlo mi e podobar od globilskiА кој би можел да изјави нешто различно кога човекот бранеше пораз од 2-1 против ПСЖ, нормално дека Баерн секоја година атакува на ЛШ и го покажува тоа, на Баерн не му игра викторија среде Минхен една Бенфика, јас незнам што е со луѓево, многу порано порано требаше да лета Алегри ама ова веќе не е Јувентус кој го красеше тој тврд менталитет и одлучност. Дури сега може да увидеме дека Конте ја створил машинеријата а ни случајно Андреа. Моја прогноза е дека клубот ќе си продолжи со тонењето а многу веројатно и да не фатиме место во ЛШ. Нашле Влахо го критикуваат, јас да сум како детето патот под нозе и да ме нема, ќе се нервира со играчи како најдобриот крилест бек на сите времиња Шиљо и Мекени. Да сум на негово место уште во Јануари ќе барам трансфер.
There were reports today that Pavel Nedved had tried to sack Allegri following the shock defeat to newly-promoted Monza, but was blocked by President Andrea Agnelli.