Комшиите и комшиките се одговорни за тоа.Што се направи за да се задоволат домашните потреби?![]()
Наше е само да кризираме ментално и духовно.Комшиите и комшиките се одговорни за тоа.![]()
Па не е направено доволно, ко што се најавуваше.Што се направи за да се задоволат домашните потреби?![]()
Па и ние сме на некого комшијаНаше е само да кризираме ментално и духовно.![]()
Комшиите значи, јавниот долг расте ли расте...Па и ние сме на некого комшија.
За кризирање, така сме научени, знаеме во жабокречина како треба, во поголеми и чисти води нема да знаеме како.
Без грижи, Македонија ќе ја биде, не за џабе глобалниот култ му дозволи на Грујче да го изгради Скопје 2014.
Еве од мене "налудничава" прогноза, т.е. што некои би рекле теорија на заговор: барале не барале, Грујо ќе (се) го вратат во Македонија. Најверојатно ќе помине низ Триумфалната порта, а не низ Шутка. (таков успешен извршител, не го фрлаат јабана)Комшиите значи, јавниот долг расте ли расте...
Стануваме се позависни од надворешниот фактор...
2004 невработеноста беше 38%, па се сведе на 22%..... ќе го бараме Грујче
бафре шо ме мешаш мене. Ја ни ја слушам Урсула шо збори ни се залагам дека глобалното затоплување дека е реално.Еве од мене "налудничава" прогноза, т.е. што некои би рекле теорија на заговор: барале не барале, Грујо ќе (се) го вратат во Македонија. Најверојатно ќе помине низ Триумфалната порта, а не низ Шутка. (таков успешен извршител, не го фрлаат јабана)
Ти и бате Рон, не знам што сега се секирате, кога:
1. Урсула си кажа, да издржиме уште некој месец да ја израмнат кривата на пикот.
2. Глобалното затоплување поради СО2 нели е реално и вистинито, па зима нема ни да имаме. Во 2000 кажуваа дека за 20 години, децата нема да знаат што е тоа снег.
nasive krenale rucna odkako bugarite pobarale da potpiseme deka nikolche tesloff bil niven geroi.Штета, добра цена се шпекулираше.
А како се фалеше Колбасо битолски пред некој ден на Топ Тема, струја ќе имало од триста места, од Србија од Бугарија од Грција, да не сме се грижеле, на крај со прстот у газ ќе останеме.Најбитното од денес не го постиравте. Така ви одговара
![]()
Бугарија и Македонија не успеаја да постигнат прифатлива цена за струјата
Како што јави дописникот на МИА, работна група од Македонија престојуваше во Софија. На состаноко...kanal5.com.mk
Ќе ве топли лубовта партиска