Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.302
Поени од реакции
84.441
Роботи

Роботи рекоа ќе има у будучност

Ќе работеле наместо нас, а ние само ќе сме седеле и ќе сме иделе на одмор на Месечина.

Дојде будучност и - курац!
Ни роботи, ни одмор на месечина, ни апчиња наместо оброк...

Ги сакам роботите кои ми се обеќани. Да се движат низ стан и да не служат. Како на Џетсонс. Роботи со штипалки наместо шаки, тркалца наместо нозе, сијалици наместо очи и антени на глава. Камо роботи?

стално се бунам за ова
осечам се преварен

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.136
Роботи

Роботи рекоа ќе има у будучност

Ќе работеле наместо нас, а ние само ќе сме седеле и ќе сме иделе на одмор на Месечина.

Дојде будучност и - курац!
Ни роботи, ни одмор на месечина, ни апчиња наместо оброк...

Ги сакам роботите кои ми се обеќани. Да се движат низ стан и да не служат. Како на Џетсонс. Роботи со штипалки наместо шаки, тркалца наместо нозе, сијалици наместо очи и антени на глава. Камо роботи?

стално се бунам за ова
осечам се преварен
nie sme verzijata na realnost sto ne im se slucila na nekoi koi sega ziveat so роботи со штипалки наместо шаки, тркалца наместо нозе, сијалици наместо очи и антени на глава.

its called multiverse of madness i go imame Cumberbatch za maskota. Buckle up bucko.

Член од
2 април 2022
Мислења
82
Поени од реакции
379
nie sme verzijata na realnost sto ne im se slucila na nekoi koi sega ziveat so роботи со штипалки наместо шаки, тркалца наместо нозе, сијалици наместо очи и антени на глава.

its called multiverse of madness i go imame Cumberbatch za maskota. Buckle up bucko.
Клучното прашање од егзистенционално значење е дали тие роботи го открија и осознаа постоењето на клиторисот.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ф

Флеш

Гостин
Од денеска сум на службен одмор .... Нема клиенти,нема колеги .... Дома па патување .... Ама јас , глуп
Морав за прв ден да земам ден кај шо че врне па че нема сонце .....
Уште по дугачки да идам надвор .... Пу бе пууу ....
Добро,барем че дремам да ви досаѓам на Кајгана :icon_mrgr:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.610
Поени од реакции
88.099
Денес првпат слушнав за Дарко Влогс (i'm living under a rock), и откако изгледав неколку негови видеа, се уште се чудам како има 142.000 следачи на Инста... :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom