Фан клуб - РК Вардар

Не знам како овој Кизиќ го замразив толку, се пали ко млад мајмун цело време, а дете на Вардар и он и брат му.
Озбилно треба да биде посетен од Драчевци, да се приземји малку, ти ебам мочкото.

Да ти ебам Борко жената, веројатно е исто толку глупаво колку и шверцерсконо жена ти се ебе голманеее. Не да ги гибаш, ама стварно се останати у времето.

Последно уредено:
Не знам како овој Кизиќ го замразив толку, се пали ко млад мајмун цело време, а дете на Вардар и он и брат му.
Озбилно треба да биде посетен од Драчевци, да се приземји малку, ти ебам мочкото.

ke se vrati u vardar u zenitot na karierata, sega neka nabivava iskustvo u eurokrem...

Некако уморно ми делуваат нашите, а и нормално е 8 души играат цела утакмица.
Автоматски споено мислење:

Со неколку засилувања на полусезона газот ќе им го исцепиме на шанкурињава.

Последно уредено:
Pa pa koe palenje na šura crew misliš LŠ osvoija:))) presmešno. Ne sme loši, so opraven Gadža i 2 zasiluvanja nema da imame nikakov problem da ja odbranimre titulata. I denes realno ja imavme pobedava ama Djukič i Tale go napravija zvezda Kizič:))

Одлично одиграно, нијанси решаваа. Со само двајца бекови им се држиме на нивен комплетен тим. Се кладам дека денес само Гаџа да ни беше на располагање, ќе ги добиевме. Со повеќе играчи во ротација и крилата би дошле до израз.

Претпоставувам дека двата тима уште го немаат завршниот збор во поглед на засилувањата и веројатно ќе имаат многу поинаков изглед кога ќе се решава титулата.
Ние премногу зависиме од Тале, ќе пресиса човекот годинава, една повреда и отиде возот.
Они имаат далеку поширока клупа и полесно ќе победуваат со другите тимови, со тоа може да ги одмораат играчите почесто.

Мора да се ископа замена за Тале, обавезно замена за Моралес и по можност некој одбранбен.

Не ми е јасно само зошто не му даваат шанса на Добрковиќ, требаше да го проба денес, секако никакво значење нема ова натпреварување.

И ја мислам дека кога ќе се врати Гаџа, и со некој играч Михо што ќе донесе зимоска, ќе ги решиме без проблем. Што кажа Saber, едноставно многу е на рамењата на Тале, и мене не ми е јасно што не му се дава шанса на овоj Добраковиќ. Ова не е ни супер куп, натпревар на екипа која освои и првенство и куп, против екипа која не освоила ништо.

Последно уредено:
Ехее ова е супер со Мишевски на плеј пола утакмица. Башка и Моралес имаше можеби најслаба утакмица изиграно досега со куп грешки и слаба реализација. Талески топ денес, ако му ги одбранија последните два шута (пак 10-11 гола им даде). Па добра партија за со како што некои пишаа 8-9 играчи. Мислам дека поинаку ќе биде на пролет, ама ќе мора Вардар да го добие Алкалоид два пати во групата, тоа може и да биде клучно на крај.

За пофалба се и репрезентативците. И од едната и од другата екипа играа баш добро, од крила, до голмани, до пикери и бекови. Ќе биде тоа супер за квалификациите есеноска.

Овие навивачиве на "зелените" кај мала, ја расчленија Битола на "независна", "нова" и друге пичке материне. Од кај никнуваат само ко печурки после дожд?

05:00 chasot po melburnsko vreme, kenguro stanat da glea rakomet na strim sho kochi, na krajo glea zelenite pehar krevat, znam deka go boli, slika sho ke se naviknuva da ja gleda, ocekuvam za v godina da pocni i da ne stanva vo 5, sho e rano rano e :LOL:

05:00 chasot po melburnsko vreme, kenguro stanat da glea rakomet na strim sho kochi, na krajo glea zelenite pehar krevat, znam deka go boli, slika sho ke se naviknuva da ja gleda, ocekuvam za v godina da pocni i da ne stanva vo 5, sho e rano rano e :LOL:
Страшни пехари се утепавте кревање, Струга, Супер Купови во кои учестувате како втори во купот и првенството. Самиот факт дека на тоа се радувате покажува до кај сте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom