Не сум ројалиста, затоа оваа фамилијарна драма не е по мој вкус, го затупува светот со теми релевантни ко индиска серија. Тумачење на семејни проблеми, ко ние другите да ги немаме. Прозевлива афера на околности.
Ако вејче го тупиме за тоа колку била битна. Јас бев more of a Diana kind of man, whichever the case, не верувам дека некој има право да владее само затоа што се родил во нечија Фамилија. Копа на непотизам и ми смрди ко на овие нашите југословенски елити, што ровареја во 90ти. Ако сепак богот, за кој што таја како Монарх тврдеше дека ја пратил на земјата постои, се надевам дека истиот правично ќе и суди за смртта на една прекрасна дама, иронично случка од 90ти. Пошто дури некој во име на бога и ги пресече конците на Дијана (and Bond, make it look like an accident), синот се курваше по јахтите на грчки Тајкуни. Со една грдла. Од самиов пост, и тумачење на овие околности, осеќам кај што ми паѓа АјКјуто ко на англиски Чав по свилени трејнерки, лустер фризура и златен ланец.
Затоа, нека живеат Републиките во Европа. Преку доста крв се изборивме за нив, и за нешто што барем се обидува да личи на Демократија, без разлика колку ја достигнува - барем ја поставува како врвен идеал, не ја игнорира како ова погоре.
И да Францизуте беа во право - САД достигна левели (преку Републиката и Демократија), шо ова мало островско Кралство нема да ги достигни ни во 3 свои постоења. Убо шо се одделија. Австралија ми е сон. Ама не би живеел во место во кое како поданик би и плаќал годишен данок на Монархијата, па ако сака и помалку од едно Евро нека е званичниов данок. На овие ни цент не би дал од своето.