CrashoverRide
Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
- Член од
- 9 јануари 2008
- Мислења
- 1.293
- Поени од реакции
- 114
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Работи бе линкот кај мене и уште кај двајца кај тебе може нечини.линкот не ти работи............ под “млад господин’’да не мислиш на Муслера :baeh:hahahaha
едит се опраил .......ии до каде се преговорите со овој.??

Но не и Цезар!Совршен е само Господ!Сите другите правиме грешки!:wink:
Ајјј Цезар бил бог бе.. 
Не ме разбра брат.. не реков ништо за Буфон туку за Цезар..Ај ке го видиме кога ке заигра во некој поголем клуб:pirat:

НИ ти мене не ме разбра реков ке го видиме Хуан Пабло КАрицо кога ке заигра во некој поголем клуб....а иначе Буфон игра во клуб во прва лига нешто си помешалНе ме разбра брат.. не реков ништо за Буфон туку за Цезар..
А да.. за Буфон ќе видиме кога ќе игра за некој подобар, поголем клуб.. Во втора лига и со таква одбрана тешко дека може да се искажи.![]()
:pirat:Ок се извинувам.. мисчев дека за Цезар нешто кажа.. се нервирам кога некој пиши само нешто за инает..НИ ти мене не ме разбра реков ке го видиме Хуан Пабло КАрицо кога ке заигра во некој поголем клуб....а иначе Буфон игра во клуб во прва лига нешто си помешал:pirat:
Ти пробуваш да ме ребраш сеа со постов? Според тебе Лацио е мал клуб треба да замине Карицо во поголем за да видиме како игра??И Ривер тимот кај што игра сега е мал клуб па неможеш да процениш каков играч е а?Мали иди преиспитај се незнаеш што збориш ти очигледно...НИ ти мене не ме разбра реков ке го видиме Хуан Пабло КАрицо кога ке заигра во некој поголем клуб....а иначе Буфон игра во клуб во прва лига нешто си помешал:pirat:
Моја грешка друже не видов дека игра у Лацио кој не е мал клуб:smir::pirat:Ти пробуваш да ме ребраш сеа со постов? Според тебе Лацио е мал клуб треба да замине Карицо во поголем за да видиме како игра??И Ривер тимот кај што игра сега е мал клуб па неможеш да процениш каков играч е а?Мали иди преиспитај се незнаеш што збориш ти очигледно...
Точно. Лацио не е мал тим. Последниве десетина години не бил во втора лига... како некоиМоја грешка друже не видов дека игра у Лацио кој не е мал клуб:smir::pirat:
точно, вие ни една година не би чекале. ќе си го вратите Моџи и оп ете ти Скудета уште десетина... кој како вас.