Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
линкот не ти работи............ под “млад господин’’да не мислиш на Муслера :baeh:hahahaha

едит се опраил .......ии до каде се преговорите со овој.??
Работи бе линкот кај мене и уште кај двајца кај тебе може нечини.
Не мислев на Муслера него на Хуан Пабло Карицо или Каризо кој како преферира...
Едит:Скоро сигурно е дека ќе дојде,работава е само дали ќе дојде како странец(по 1 имаат право да земат на сезона колку што знам),лани пошто беше тоа Коларов немаше право да дојде Карицо...ако му дадат Италијански пасош ќе има шанси за потпис на уште еден Аргентинец,а ако не таман е и овој само да не го глеам старецот и морето више... :)

Ај ке го видиме кога ке заигра во некој поголем клуб:toe::pirat:

Ај ке го видиме кога ке заигра во некој поголем клуб:toe::pirat:
Не ме разбра брат.. не реков ништо за Буфон туку за Цезар..
А да.. за Буфон ќе видиме кога ќе игра за некој подобар, поголем клуб.. Во втора лига и со таква одбрана тешко дека може да се искажи.:tapp:

Не ме разбра брат.. не реков ништо за Буфон туку за Цезар..
А да.. за Буфон ќе видиме кога ќе игра за некој подобар, поголем клуб.. Во втора лига и со таква одбрана тешко дека може да се искажи.:tapp:
НИ ти мене не ме разбра реков ке го видиме Хуан Пабло КАрицо кога ке заигра во некој поголем клуб....а иначе Буфон игра во клуб во прва лига нешто си помешал:toe::pirat:

НИ ти мене не ме разбра реков ке го видиме Хуан Пабло КАрицо кога ке заигра во некој поголем клуб....а иначе Буфон игра во клуб во прва лига нешто си помешал:toe::pirat:
Ок се извинувам.. мисчев дека за Цезар нешто кажа.. се нервирам кога некој пиши само нешто за инает..
Твојто пост е под мојот, немаше за кој голмал е и зато така сватив.. позз

Ти пробуваш да ме ребраш сеа со постов? Според тебе Лацио е мал клуб треба да замине Карицо во поголем за да видиме како игра??И Ривер тимот кај што игра сега е мал клуб па неможеш да процениш каков играч е а?Мали иди преиспитај се незнаеш што збориш ти очигледно...

Ти пробуваш да ме ребраш сеа со постов? Според тебе Лацио е мал клуб треба да замине Карицо во поголем за да видиме како игра??И Ривер тимот кај што игра сега е мал клуб па неможеш да процениш каков играч е а?Мали иди преиспитај се незнаеш што збориш ти очигледно...
Моја грешка друже не видов дека игра у Лацио кој не е мал клуб:smir::pirat:

Моја грешка друже не видов дека игра у Лацио кој не е мал клуб:smir::pirat:
Точно. Лацио не е мал тим. Последниве десетина години не бил во втора лига... како некои

п.с. Намали го потписот. висината не смее да биде над 76 пиксели

И ете Јуве играл во Сериа Б..Играл..Вие викавте да не се навраќаме во минатото, така?Зошто ако се навратам меѓусебниот скор помеѓу Интер и Јуве, кој има повеќе титули , кој повеќе меѓусебни победи итн итн да не го должиме веќе, подобри Интер се само во тоа што играле една година повеќе во Серија А, односно само тоа и го имаат да го кажат како факт во кој се подобри од Јувентус..А ако сакаш сегашност, последната на Џузепе Меаца како заврши не ми текнува?Чисто информативно..Ајде догодина...Барем ние нема да чекаме 17 години да освоиме скудето, и кога нема да ни се чека,да го избркаме мачорот за да можиме ние глувците оро да играме...:smir:

точно, вие ни една година не би чекале. ќе си го вратите Моџи и оп ете ти Скудета уште десетина... кој како вас.

точно, вие ни една година не би чекале. ќе си го вратите Моџи и оп ете ти Скудета уште десетина... кој како вас.

Зошто ни е Моџи?Со оние играчи сме трето место, и постигнавме одлични резултати во дерби утакмиците (само еднаш кикснавме против Фиорентина и против Интер) а што ќе биде вгодина?

Сините од Рим се добри, ама да знаете колку е добар императорот Цезар од Милано...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom